Celebrity News

Miodrag Radonjić postao tata, za sina izabrao moćno tradicionalno ime!

Miodragu i Milici ostvarila se dugogodišnja želja. Postali su roditelji!

Miodrag Radonjić postao tata, za sina izabrao moćno tradicionalno ime!

Poznati glumac Miodrag Radonjić i njegova prelepa izabranica Milica Mikić dobili su prinovu.

Kako saznaje „Blic”, oni su presrećni zbog dolaska bebe, a pripreme za trećeg člana njihove male i srećne porodice trajale su mesecima. Sada je sve spremno za uživanje u raju! 

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkriva naš izvor.

Pomenuti medij otkriva da je Miodrag bio u žurbi i da se na njihov poziv javio kratko i samo zahvalio. 

- Hvala Vam puno, hvala!

Miodrag i Milica, kako saznaje “Kurir” dobili su sina kome su dali ime Sava. U našem narodu ovo ime vezuje se za Rastka Nemanjića, Svetog Savu i staru srpsku tradiciju.

Ženi se Miodrag Radonjić: Spreman sam da postanem tata i želim puno dece

Miodrag je ranije istakao da želi da ovo ostane njihova privatna stvar, ali je ipak zahvalio na svim lepim željama. 

– Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati. Hvala svima na lepim željama, veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju - rekao je glumac nedavno za "Blic" i istakao da je ovo prvi i poslednji put da komentariše ovu lepu vest.

– Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje to neću komentarisati.

Miodrag Radonjić: Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

Popularni Baća oduvek je priželjkivao dete, a sada mu se želja i ostvarila. Uživa u skladnom odnosu s Milicom, ali je od ljubavi kao i od života uvek puno očekivao. 

– Volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba. Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece – iskreno je rekao Miodrag Radonjić za “Mondo”.

Čestitamo srećnim roditeljima. 

Komentari (0)

Loading