Celebrity News

Milica Milša: Gubim svoje prijatelje i svaki put nestaje deo mog bića

Glumica potresena zbog smrti kolege

Milica Milša: Gubim svoje prijatelje i svaki put nestaje deo mog bića

Poznata glumica Milica Milša, vidno potresena i kroz suze, danas je sa gledaocima televizije K1 podelila najlepša sećanja na velikog prijatelja njene porodice Tihomira Tiku Arsića koji je juče preminuo nakon teške bolesti. 

- Ovo je sve zaista strašno. Gubim svoje prijatelje i svaki put kada odlaze dragi ljudi i ja gubim deo sebe, nestaje deo mog bića. Tika me je upoznao sa Žarkom 1991. godine u Budvi, nakon jedne njegove predstave, i bio je naš veliki prijatelj. Zvao je Žarka dok je bio u bolnici da proveri kako je, jako nam je teško. Za mene će uvek ostati onakav kakav je celog života bio – dečak, vedar, drag i optimističan – kroz suze je rekla Milica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. 

 

 

Kako je ispričala Bošku i Aleksandri, Žarko i ona znali su za njegovu bolest i u sve su bili upućeni. 

- Čovek se uvek nada i želi najbolje onima koje voli. Mislila sam zaista da će sve biti dobro i da će uspeti da pobedi bolest – rekla je Milica Milša. 

Otkrila je i da se Žarko još uvek oporavlja i da će tek za nekoliko meseci znati kolike je posledice korona ostavila na njihov organizam. 

 

 

-  Ja sam hvala bogu dobro i oporavila sam se, ali ja sam imala mnogo lakšu formu bolesti od Žarka. Ipak, lekari mi preporučuju da još tri do četiri meseca pijem kardiopirin. Žarko se još uvek bori sa posledicama korone i njegov oporavak biće znatno duži. Oboje smo negativni i imamo antitela, ali Žarko i dalje ima upalu pluća. I dalje se leči. Tek ćemo za šest meseci, na kontrolnom skeneru, znati kolike je posledice zapravo korona ostavila za sobom. Ali, već je počeo da piše nove epizode „Igre sudbine“ i ekskluzivno mogu da vam najavim da 16. decembra nastavljamo sa snimanjem serije – otkrila je poznata glumica.

Komentari (0)

Loading