Celebrity News

Suzana Perić: Bila sam uplašena za život svog deteta

Suzana Perić otkrila šta joj je najteže palo u borbi protiv bolesti.

Suzana Perić: Bila sam uplašena za život svog deteta

Modna kreatorka Suzana Perić i njena ćerka Tifani konačno su posle više nedeljne borbe dobile negativan test na korona virus.  Sada, kada bolest konačno iza nje, Suzana je odlučila da otkrije sa čime se sve susrela od prvih simptoma covida - 19.

- Bila sam bolesna više od dve nedelje, a moja ćerka je takođe bila bolesna. Meni su se jako brzo javili simptomi, dva puta sam bila pozitivna na testu, važna je ta psihološka borba, da prevaziđeš sve. Meni su se simptomi javili naglo, prvog dana, malaksalost, vrtoglavica, temperatura. Odmah sam otišla u kovid ambulantu i odmah sam to saopštila svim ljudima sa kojima sam bila u kontaktu. Bukvalno sam stavila na papir gde sam se kretala i gde sam sve bila, da bih ljude upozorila - ispričala je kreatorka u Jutarnjem programu "Prve ".

Pročitajte: Suzana Perić - Odmor sa ćerkom u Dohi (foto)

Modna kreatorka otkriva i da je tokom više od dve nedelje najviše bila uplašena za život i stanje svoje ćerke.

- Užasno je kad vidite svoje dete koje leži na sofi pored vas i prima infuziju. U trenutku se pojavi taj strah. Takođe, najveća bojaznost je bila za moje roditelje, koji žive ispod nas - iskrena je Suzana.

Pročitajte: Suzana Perić - Ljubavne greške moja su prošlost

Ono što joj posebno teško pada je što se još uvek nije potpuno oporavila i iscrpljenost i malaksalost su još uvek prisutne.

- Osetila sam se loše posle korone, ali ima ljudi kojima se i gore desilo, pa ne kukam. Ali i dalje osećam malaksalost. Tifani i ja smo posle, zajedno sa mojom prijateljicom i njenom ćerkom, otišle na Zlatibor, to nas je regenerisalo, boravak na svežem vazduhu - ispričala je Suzana Perić koja je posle više od dve nedelje konačno negativna na korona virus.

Komentari (0)

Loading