Celebrity News

Trudna Jelena Janković i ugledni doktor ovde grade vilu svojih snova

Budući roditelji odlučili su da svojoj naslednici omoguće bezbrižno odrastanje daleko od gradske gužve

Trudna Jelena Janković i ugledni doktor ovde grade vilu svojih snova

Jelena Janković otkako je u blagoslovenom stanju vuče veoma ozbiljne poteze u svom životu. Naime, ona i njen izabranik, ugledni doktor iz Beograda Branko Barać, odlučili su da za svoju porodicu naprave pravi mali raj, ali daleko od gradske gužve, buke i zagađenog vazduha. Kako piše "Kurir", Jelena je uložila oko dva miliona evra u plac i gradnju kuće na Fruškoj gori. Bivša teniserka i njena porodica kupili su veliko zemljište u blizini mesta gde je i Novak Đoković sagradio luksuznu vilu.

Pročitajte: Jelena Janković zaljubljena - Ko je uspeo da osvoji srce teniserke posle dugo vremena?

Photo by Lintao Zhang/Getty Images via Guliver

 

Plac je poprilično veliki, iako se ne zna koliko tačno ima ari. Osim velike kuće, koja će biti na sprat i imaće minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište. Razlog za to je što želi da iza vile napravi bazen, baštu gde će moći da se druži s porodicom i prijateljima, ali i teniski teren.To je, po rečima sagovornika, ovog lista, Jelenina želja, jer hoće da ostane u formi i da igra tenis kad god poželi. Budžet koji su Jankovići planirali da izdvoje za plac, gradnju kuće i prilagođavanje dvorišta njihovim željama iznosi oko dva miliona evra.

Odmah se krenulo sa radovima, ali zbog pandemije korona virusa sve teče dosta usporeno i ne nazire se kraj. Da li će objekat biti završen do trenutka kada Jelena na svet donese svoju ćerku nije poznato, ali je sigurno da će srećna porodica ovde moći da uživa u godinama koje slede. 

Pročitajte: Bogatstvo Jelene Janković - Ovo nisu kuće, nego dvorci

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading