Celebrity News

Šta Kaći Grujić najviše nedostaje u vezi sa Gobeljićem: To je cena našeg života i posla

Nije sve savršeno

Šta Kaći Grujić najviše nedostaje u vezi sa Gobeljićem: To je cena našeg života i posla

 O tome da li je emotivno ispunjena i srećna, pevačica nerado govori za medije, a javnost zbog toga uvek željno iščekuje da čuje ko je dečko Kaće Grujić. Ipak napravila je ustupak i otkrila da je njen izabranik fudbaler „Crvene zvezde” Marko Gobeljić i to na dan njegovog rođendana.

 

 

‒ Krili smo vezu zbog njegovog i mog posla. Normalno je da smo krili. Prošlo je par meseci i naravno da sam mu javno čestitala rođendan na Instagramu. Mislim da je za medije to bio bum, jer niko nije očekivao od mene, dugi niz godina ne volim da pričam o svom privatnom životu ‒ rekla je Kaća u u jutarnjem programu na TV Prva i otkrila šta joj nedostaje u vezi sa Markom.

‒ Sad svi znaju, sad više ne možemo da se krijemo... Naravno da nekada nedostaje i da normalno odemo u bioskop i otputujemo negde, ali sve je to deo i njegovog i mog posla, javne smo ličnosti. To je cena našeg života i posla ‒  rekla je Kaća koja je nedavno istakla da je zbog nove veze mnogim koleginicama trn u oku.

 

 

‒ Znam da sam mnogima trn u oku i da me mnoge koleginice mrze. Međutim, kada u svojoj blizini osetim zavist i ljubomoru, ja se sklonim - rekla je pevačica za „Alo”,i otkrila na šta su ljubomorne.

‒ Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, nedavno sam odsekla šiške i nije prošlo par dana sve su ih odsekle! Zbog toga ću sada morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do zadnjice, pa da vidimo da li će i one uraditi isto - rekla je Kaća.

Komentari (0)

Loading