Celebrity News

Bogdana iznenadila Veljka za prvu godišnjicu braka, o ovoj čestitki svi pričaju!

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana danas proslavljaju prvu godišnjicu braka...

Bogdana iznenadila Veljka za prvu godišnjicu braka, o ovoj čestitki svi pričaju!

Nesvakidašnja proslava prve godišnjice braka...

Veljko i Bogdana Ražnatović danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a tim povodom mladi sportista pohvalio se emotivnom čestitkom koju je dobio sinoć od svoje lepše polovine. 

Bogdana Rodić odlučila je da, kao prava žena, svom suprugu spremi ukusan obrok. Pripremila mu je tradicionalni rižoto s mesom, a poruka koja je stajala uz ovo ukusno jelo sve je oduševila. 

Budući da se danas navršava godinu dana kako su stali na „ludi kamen”, Bogdana je poželela da to obeleži na nesvakidašnji način, pa je svom dragom uz već dobro poznato ukusno jelo, ostavila poruku na papiru koja je glasila: 

– Izvini što kasnim. Volim te.

Veljko se odmah pohvalio na „Instagramu” koliko dobru i pažljivu suprugu ima, a čestitke za prvu godišnjicu divnog i skladnog braka počele su da se nižu. 

Pogledajte...

Oldtajmeri, obezbeđenje i torte od 70 kilograma: Koliko je koštala svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić?

Screenshot Instagram

 

Prošle godine, 24. novembra, cela Srbija pratila je venčanje Cecinog prvenca Veljka i sportistkinje Bogdane Rodić. Slavlje je bilo upriličeno u mladinom rodnom gradu Titelu, a nakon samog čina venčanja, koji su obavili u Hramu Svetog Save, duhovnik koji ih je venčao rekao je Veljku: 

– E, moj Veljko, imaš ženu Bogdanu, a kuma Hrista. To ti je znak od Boga da imaš sve uslove da živiš kao kralj – saopštio mu je duhovnik.

Nakon svečane ceremonije, mladenci i gosti slavlje su nastavili u obližnjem restoranu. Bogdana je izgledala zanosno u venčanici svoje svekrve Cece Ražnatović, a kasnije se i presvukla u divnu svečanu haljinu. 

Kako je sve izgledalo, podsetite se OVDE. 

Njihova svakodnevica ispunjena je ljubavlju i radošću, a od juna ove godine imaju jedan razlog više za sreću. Dobili su sina Željka koji je učinio njihov život još lepšim. 

Komentari (0)

Loading