Celebrity News

Luka Jović pozitivan na koronu, Sofija spakovala kofere?

Luka Jović pozitivan je na koronavirus...

Luka Jović pozitivan na koronu, Sofija spakovala kofere?

Budući da su Luka i Sofija zajedno sa sinom Aleksejem u proteklom periodu boravili u Beogradu, plan da se zajedno vrate u Španiju krenuo je pogrešnim putem. Naime, srpski fudbaler pozitivan je na koronavirus, potvrdio je danas Real Madrid.

- Real Madrid obaveštava javnost da je naš igrač Luka Jović dobio pozitivan rezultat na testu na kovid-19 obavljenom u petak ujutru - naveo je Real u kratkom saopštenju, prenosi „N1”. 

Fudbaler bio je pozitivan posle povratka sa reprezentativne pauze gde je nastupao za Srbiju za koju je postigao tri gola, jedan protiv Škotske i dva protiv Rusije, a da bi se vratio treningu i utakmicama, neophodno je da dobije negativan test.

Sofija Milošević iznenadila: Koliko je Luka Jović platio za porođaj i poseban tretman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Sofija spakovala kofere i otišla? 

Neposredno pre ove informacije, Sofija Milošević spakovala je kofere i otišla iz Srbije, a da je spremna za put obavestila je i svoje pratioce na „Instagramu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Lepa manekenka pohvalila se da je njen sin Aleksej bio najmlađi putnik u avionu, a bezbrižna Sofija nije ni slutila da će ovu količinu sreće samo dan kasnije pokvariti saznanje da je njen verenik zaražen koronom. 

Budući da je najpoznatiji par planirao da se u Madrid vrati do 19. novembra, kada Luka mora da bude na treningu u klubu „Real Madrid” mnogi se pitaju šta će biti sada s obzirom na to da imaju malu bebu, a Sofija još uvek doji. 

Sofija Milošević o prvim danima majčinstva: Teško je i iscrpljujuće, ali i uzbudljivo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Komentari (0)

Loading