Celebrity News

Nina Radulović nikad iskrenije o sinu Lavu i novoj ljubavi!

Dok je bila u izolaciji Nini je najteže padalo što je odvojena od sina!

Nina Radulović nikad iskrenije o sinu Lavu i novoj ljubavi!

Nini Radulović najteže je padalo što je za vreme izolacije bila odvojena od sina Lava. Kada joj je ustanovljen koronavirus bila je primorana da bude sama, ali svu potrebnu ljubav i podršku dobijala od svojih najdražih. 

Period izolacije srećom prošao je brzo pa je Nina, nakon oporavka konačno imala priliku da zagrli svog mezimca. O sinu kog je dobila u braku s Branislavom Lečićem retko govori, a sada je po prvi put za „Premijeru” o njemu otkrila neke detalje...

Nina Radulović: Verujem da ću pobediti bolest

- Ja sam i mama i tata, mada on je već sada veliki. Polako počinje da ostaje sam kod kuće i uživa u toj samostalnosti, on je neko ko je sazreo u tom mom procesu rada. Ja mu kažem: "Mama mora da ide da radi, ali zato i ti radiš". Ne dozvoljavamo čak ni u trećem razredu da se desi neka četvorka, uvek idemo na peticu - rekla je Nina za "Premijeru".

Voditeljka televizije Pink osvrnula se i na novu ljubav u njenom životu. Istakla je da je još uvek sama, ali da se novom muškarcu potajno nada. 

- Verujem u to da će se prava ljubav desiti i mislim da se njoj treba nadati, ali da ne treba ništa forsirati - istakla je Nina Radulović.

Komentari (0)

Loading