Celebrity News

Relja Popović otkrio zašto je Nikolija drugačija od svih žena

Reper napravio izuzetak i progovorio o braku s Nikolijom

Relja Popović otkrio zašto je Nikolija drugačija od svih žena

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih estradnih parova na našoj javnoj sceni. Več četiri godine uživaju u bračnoj sreći, koju je upotpunilo rođenje ćerke Ree. Iako su popularni  i stalno pred kamerama, ne vole da javno gove o privatnom životu, ali je reper ovog puta napravio izuzetak.

 Oni ne vole često da pričaju o svom privatnom životu, ali Relja je sad napravio izuzetak. On je istakao da Nikolija nije džangrizava supruga, te da ima razumvanja za njega.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Relja mi svakog dana govori da me voli!

– Nikolija mi dopušta sve zato što ja ne radim stvari koje ne treba da radim. U tom smislu, da, ima razumevanja za sve moje prohteve i ambicije, kao uostalom i ja za njene - istakao je Popović za "Blic" koji je nedavno proslavio rođendan u društvu svoje supruge, ali i cele njene porodice.

– Bilo je lepo, tamo su bili Nikolijin tata, njegova žena, brat, sestra. Bilo nam je dosta prijatno - rekao je Relja, a onda otkrio kako se slaže sa Nikolijinim najbližima:

Pročitajte: Šokantna promena koju ćete pogledati dvaput! Nikolija Jovanović plavuša!

– Strava! Njen brat i ja igramo basket, kupamo se, blejimo, posle gledamo seriju, pravi odmor. Nisam ni sanjao da ću u životu imati priliku da se odmaram dva meseca sa svojih 30 godina. Al’ eto, desilo se - otkrio je Relja.

Komentari (0)

Loading