Celebrity News

Otkrio istinu o rastanku: Bivši dečko Sanje Vučić doneo šokantnu odluku

Otkrio svoju stranu priče

Otkrio istinu o rastanku:  Bivši dečko Sanje Vučić doneo šokantnu odluku

Zgodna „uraganka” Sanja Vučić, potvrdila je vest da je raskinula dugogodišnju vezu s Nikolom Đurićem. Naglasila je da već dva meseca nisu zajedno i da je razlog rastanka prezasićenje i neslaganje u karakteru.


– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – napisala je Sanja na svom “Instagramu", da bi se sada prvi put oglasio i njen bivši dečko.

 

 

On je za medije rekao da postaje novi učesnik rijalitija Zadruga i da se uskoro seli u Belu kuću, ali da je razlog raskida sa Sanjom nešto drugo. 

 

 

– Istina je. Potpisao sam ugovor za Zadrugu! Ulazim 28. novembra. Nemam posla zbog korone, sedim kući i trošim pare. Rijaliti je mač sa dve oštrice, zavisi kako se pokažeš. Ulazim kao slobodan dečko u Zadrugu. Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dve godine živeli zajedno. Nemam ružnu reč za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra devojka – rekao je on.

 

 

Komentari (0)

Loading