Celebrity News

Neočekivano uoči venčanja: Prvi put u medijima Sloba Radanović o Luninoj trudnoći

Hoće li ovo promeniti planove

Neočekivano uoči venčanja: Prvi put u medijima Sloba Radanović o Luninoj trudnoći

Vest da Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković očekuju prvo dete obradovala je njihove porodice i fanove, a buduće roditelje podstakla da ubrzaju odluku o izlasku pred matičara.

– Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam i da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i s mamom jer je ona tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim – rekla je za „Informer” Luna koja uživa u periodu velike sreće.

 

 

Pročitajte: Haos ispred zgrade- Da li je Marko stvarno napustio Lunin stan ili je sve izmišljotina?

I njen bivši dečko, pevač Sloba Radanović, uskoro planira da ozakoni vezu sa svojom izabranicom Jelenom, i to naredne godine, kada situacija s koronavirusom bude pod kontrolom tako ne bude zabrane proslava. Iako su i Luna i Sloba krenuli dalje sa emotivnim partnerima, Sloba je prokomentarisao trudnoću bivše devojke.

– Želim im sve najlepše u životu, ali šta ja imam da im čestitam – rekao je kratko.

 

 

Luna je presrećna zbog toga što će postati majka i ima velike planove nakon rođenje deteta,a o čemu se radi pročitajte ovde

Komentari (0)

Loading