Celebrity News

Iznenadiće vas ko u porodici Ražnatović stoji za šporetom

Ovo sigurno niste očekivali

Iznenadiće vas ko u porodici Ražnatović stoji za šporetom

U vili Ražnatovića na Dedinju je uvek veselo. Pod istim krovom žive Ceca Ražnatovići njen sin Veljko sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom. Tu je i Cecina sestra Lidija, sa suprugom i njihovom decom, a svi se odlično slažu. Ipak, najviše pažnje privlači mladi bračni par..

Veljko i Bogdana Ražnatović na večnu ljubav zakleli su se 25. novembra 2019, a sledeće godine u junu, rodio se njihov sin Željko. Mladi bračni par uživa u odrastanju svog prvenca i svojoj ljubavi. O tome koliko se vole govori i činjenica da žele da prošire porodicu u skorijoj budućnosti.

Veljko Ražnatović uslikan u neočekivanom izdanju: Tata je umoran (foto)

– Otkad su Veljko i Bogdana započeli vezu i počeli da pričaju o deci, složili su se da žele veliku porodicu s najmanje troje dece. Bogdana ne želi da pravi veliku razliku između dece, jer je između njenih sestara mala razlika, kao i između Veljka i Anastasije. Oni žele da se u skorijoj budućnosti po drugi put ostvare kao roditelji. Ceca ih zafrkava da oni za sebe prave drugu bebu, jer je Željko njeno mezimče – rekao je izvor blizak porodici za „Star”.

A koliko se dobro Bogdana udala, Veljko je pokazao na svom „Instagram” profilu.

Naime, dok je on kuvao ručak, njegova supruga je igrala igrice, pa nije odoleo da se ne našali s njom.

– Kako si se dobro udala, sunce li ti – rekao je Veljko Bogdani.

Komentari (0)

Loading