Celebrity News

Sofija Milošević iznenadila: Koliko je Luka Jović platio za porođaj i poseban tretman

Manekenka je 8. septembra rodila sina Alekseja

Sofija Milošević iznenadila: Koliko je Luka Jović platio za porođaj i poseban tretman

 

Sofija Milošević i njen verenik, fudbaler Luka Jović, u septembru su dobili dete. Manekenka se porodila u Madridu, a o ceni porođaja se mnogo nagađalo. Govorilo se da je fudbaler izdvojio basnoslovnu sumu, ali je Sofija to demantovala.

– Iskreno, to mi je toliko skandalozno da čitam o tim svotama. Imam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, ništa nismo platili, dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme – rekla je Sofija u jutarnjem programu na TV „Prva”, a dotakla se i teme koja mnoge zanima – kako je uspela da povrati liniju nakon porođaja.

 

Pročitajte: Sofija Milošević o prvim danima majčinstva - Teško je i iscrpljujuće, ali i uzbudljivo

– Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto, čudo je stvarno što sam tako brzo izgubila kilograme, da li je samo genetika, ne znam, ali ima i do napornih treninga i ishrane, pa je sve zajedno – istakla je Sofija.

Naime, Sofija je otkrila i zbog čega su ona i Luka, njen sadašnji verenik s kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

 

 

– Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli napisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Krila sam i od mame. Malo je nezahvalno bilo sve objašnjavati jer je Lukin sin David tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju s bivšom devojkom – ispričala je Sofija.

Komentari (0)

Loading