Celebrity News

Luna Đogani: Veliki planovi nakon porođaja

Mladoj pevačici u poslednje vreme se sreća baš osmehnula

Luna Đogani: Veliki planovi nakon porođaja

Mladoj rijaliti zvezdi Luni Đogani život se poslednjih meseci iz korena promenio. Tek što se verila sa izabranikom Markom Miljkovićem, saznala je da je trudna, pa su najavili i venčanje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i s mamom jer je ona tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim – rekla je Luna nedavno za „Informer”.

U emisiji kod Ognjena Amidžića Luna je najavila da će uprkos tome što je zbog negativnih komentara na račun njenih glasovnih mogućnosti htela da odustane od pevačke karijere, snimiti pesmu nakon sto se porodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

– Uspeli su zli jezici da me spuste, nemam neki glas iako sam iz muzičke porodice. Bila sam u fazonu da više neću da snimam, ali sam htela da izbacim pesmu jer sam dobila mnogo dobru pesmu. Sačekaću da prođe sve ovo, pa ću da izbacim pesmu kao novopečena majka - rekla je Luna.

Komentari (0)

Loading