Celebrity News

Najzad otkriveno zašto je Bred Pit ostavio tri decenije mlađu manekenku

Raskid sa zgodnom manekenkom Nikol Poturalski iznenadio javnost

Najzad otkriveno zašto je Bred Pit ostavio tri decenije mlađu manekenku

Holivudski glumac Bred Pit pre nekoliko meseci uplovio je u vezu s udatom manekenkom Nikol Poturalski, koja je od njega mlađa čak tri decenije. I taman kad se činilo da je glumac najzad srećan nakon teškog razvoda od Anđeline Džoli, stigla je vest da je ova ljubav gotova. Upućeni u život slavnog glumca tvrde da je Anđelina kumovala ovom raskidu


 Najviše joj je zasmetalo što je njen bivši suprug novu devojku vodio u zamak u Francuskoj, gde je 2014.godine održano njihovo venčanje, a sama činjenica da ima nekog, Anđelinu je dovodila u potpuno rastrojstvo. Zato je rešila da upotrebi svoje najmoćnije oružje - da zaigra na kartu starateljstva nad decom.

 

Razlog dugogodišnjeg spora leži u tome što Anđelina želi potpuno starateljstvo nad decom dok je, prema pisanjima stranih medija, Bred spreman da pristane na ravnopravnih 50-50.

S obzirom na to da bivši supružnici i dalje vode četverogodišnju bitku oko starateljstva nad šestoro zajedničke dece, prema rečima izvora, 56-godišnjak nije želeo da dozvoli Anđelini da mu na bilo koji način uništi priliku da dobije spor pa je, kako bi dokazao da su mu deca na prvom mestu i u javnosti zadržao imidž brižnog oca, odlučio da prekine vezu zbog koje se proteklih meseci nalazio u centru pažnje

 

Nikol je udata za 68-godišnjeg bogataša Rolanda Marija, a javnost je, kao i sama Anđelina, bila šokirana informacijom da je holivudski zavodnik pristao na činjenicu da bude ljubavnik.

 

Komentari (0)

Loading