Celebrity News

Bojan Leksington slomljen zbog gubitka: Dogodila se najružnija stvar

Neprežaljen odlazak za pevača.

Bojan Leksington slomljen zbog gubitka: Dogodila se najružnija stvar

Korona virus odneo je mnoge živote, a Bojan Vasković, frontmen grupe "Leksington", teško se miri s činjenicom da je njegov prijatelj i menadžer Bor Lalević preminuo u 40. godini od posledica ovog virusa. Odlazak prijatelja i sjajnog čoveka teško mu je pao.

– Znate kako... To je najgora stvar u celoj ovoj priči. Sve bih nekako lakše, čini mi se... Ali, eto, desila se ta najružnija stvar u ovom periodu i nema reči kako bih ja objasnio kako se osećamo u ovom periodu. Najteže je sigurno njegovoj porodici, jer je to još uvek sve sveže. Šta reči, osim, sve one rečenice da moramo ići dalje i da ga se moramo sećati kroz sve naše razgovore, nastupe... Nedostaje mnogo i siguran sam da će nedostajati mnogo dok smo živi – priča Bojan za "Pink" i dodaje:

 

Pročitajte: Potresna ispovest Bojana Leksingtona naježiće vas do kostiju

– Zaista je bio mnogo požrtvovan, bio je veliki profesionalac i radio je taj posao baš kako se radi i mnogo mi je žao zbog svega toga. Imali smo divne planove. Bio je baš pravi deo tima. Mnogo mi je žao. Iskreno, više mi nedostaje kao prijatelj, nego kao saradnik, jer će posla biti, ali mi je žao njega i jedne energije koju je nosio sa sobom i atmosfere koju je pravio svojim prisustvom. Mi ćemo se truditi da nastavimo tamo gde smo stali istim žarom i istim tempom - rekao je Vasković koji je i sam imao korona virus.

Ata Images

 

– Ja sam koronu imao na početku, negde od 15. marta sam bio pozitivan već. Bio sam u izolaciji, nisam imao neke jake simptome, bila je neka malaksalost dan, dva, izgubio sam ukus i miris - zaključio je pevač.

Komentari (0)

Loading