Celebrity News

Gordan Kičić: Deci sam pričao da sam profesionalni kopač rupa i izmišljao svašta

Glumac i reditelj Gordan Kičić se trudi da što više vodi računa o socijalnoj distanci zarad zdravlja

Gordan Kičić: Deci sam pričao da sam profesionalni kopač rupa i izmišljao svašta

Glumac i reditelj Gordan Kičić svoj životni ritam prilagodio je merama bezbednosti zbog pandemije koronavirusa i završava samo neodložne obaveze.


- Samo ono što je neophodno, idem tamo gde moram i viđam se samo s onim ljudima s kojima moram. Nije jednostavno, ali smatram da moramo da se čuvamo – rekao je Kičić  i istakao da je presrećan što je serija  "Mama i tata se igraju rata" pronašla put do publike.


- Mnogo mi je drago da je ova mala ljudska priča stigla do tako velikog broja ljudi. Beležimo odličnu gledanost. Iako je priča komplikovana, razvod je u fokusu, trudili smo se svi da ipak prevlada život, da posmatramo stvari iz pozitivnog, nekog lepšeg ugla. I kritike stručne javnosti su odlične. Nisam mogao bolje da poželim za ovu seriju, imamo udarni termin i sve se poklopilo, stvarno sam srećan – istakao je Kičić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

youtube printscreen

 

Pročitajte: Gordan Kičić - Pravo je vreme da se okrenem porodici

Kako je rekao, trudio se i da odnos sa detetom u seriji i filmu bude "romantičniji" nego što u životu jeste.

- Ja sam i svojoj deci pričao takve priče, izmišljao sam svašta, govorio im da sam bio profesionalni kopač rupa, na primer. Ti mali ljudi nas pomno gledaju, i mi smo im tokom velikog dela života najveći uzori. I mi sami u sebi prepoznajemo svoje roditelje. Treba decu zabaviti, barem dok su mali. Jedan od uzora bio mi je film "Život je lep", u tom filmu otac sinu tokom celog filma govori da se sa Nemcima zapravo sve vreme igraju. To je želja da se život predstavi drugačijim, lepšim nego što jeste, to me je oduvek intrigiralo. I presrećan sam što u svom poslu za to imam priliku, mogu da se igram – rekao je Kičić i najavio je i da je realno da se dogodi i druga sezona serije.

youtube printscreen

 

 

Pročitajte: Gordan Kičić konačno progovorio šta je to što njemu i njegovoj supruzi održava brak

- U pregovorima smo i sa drugim platformama, jer je to način da film dobije značajnu vidljivost, u svim krajevima planete, od Južne Amerike do Novog Zelanda - istakao je glumac.

Komentari (0)

Loading