Celebrity News

Zoi: Ne tražim savete od tetke Nataše jer sam labilna ličnost

Mlada pevačica Zoi krenula je stopama njene popularne tetke Nataše Bekvalac

Zoi: Ne tražim savete od tetke Nataše jer sam labilna ličnost

Mlada pevačica Sara Šekularac Zoi u estradnim vodama se sjajno snalazi. Mnogi bi pomislili da tome doprinosi činjenica da joj je tetka popularna pevačica Nataša Bekvalac i da je ona usmerava na osnovu svog višegodišnjeg iskustva. Međutim, iako porodica Bekvalac može da se pohvali muzikalnim članovima ( malo je poznato da je Natašina starija sestra Dragana pevala u mladosti), Zoi ne voli da traži savete od tetke.

‒ Ne tražim savete od tetke, jer sam labilna ličnost. Ako dobijem previše saveta posle ne znam šta ću sa tim, sva se pogubim i gledam da verujem sebi. Pa ako napravim problem, sama sam ga napravila ‒priznala je mlada pevačica za "Kurir televiziju" i istakla da se sa tetkom dobro slaže.

Pročitajte: Zoi otkrila pravi razlog zbog kog stalno nosi perike, pa oduševila sve iskrenošću

Ata Images

 

 

Zoi obožava da telo ukrašava tetovažama, ali objašnjava i zašto misli da to nije dobro.

‒ Imam previše tetovaža, ali to je i problem. Uvek radim tetovaže kad nisam dobro, a u poslednje vreme se jako puno tetoviram, tako da to i nije baš dobro. Ali poradiću na tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели zoi (@zodackwhite) дана 6. Авг 2020. у 6:45 PDT

Ona je, kako kaže, tokom teških momenata posećivala i psihologa .

 ‒ Da, idem sad kod psihologa i napredujem i radim na sebi u svakom smislu. I mislim da svako treba da ide bar jednom u dve nedelje da priča sa nekim - rekla je Zoi kroz osmeh.

Komentari (0)

Loading