Celebrity News

Sara Jo: Pobeđujem svoje najveće strahove

Mlada pop zvezda proslavila je u krugu najbližih prijatelja i saradnika 27. rođendan, a tim povodom sagledala je svoje dosadašnje domete, koliko je sazrelila i na koji način je na nju uticala veza s partnerom Milkom Babićem...

Sara Jo: Pobeđujem svoje najveće strahove

Nikada nećemo saznati kako bi izgledala rođendanska proslava pop pevačice Sare Jo (27), da joj je aktuelna epidemiološka situacija dozvolila da pusti mašti na volju.

Međutim, ono što jesmo saznali svakako je da čak i u nemogućim uslovima ova atraktivna zvezda ipak uspeva da domašta sve što je potrebno kako bi joj još jedan divan dan prošao nezaboravno. Sa balonima u jednoj, šampanjcem u drugoj ruci i blistavim osmehom na licu poručila nam je Sara te večeri da je spoznala tajne sastojke dobrog provoda, baš one koji svaki spoljni faktor efikasno poništavaju.

PROČITAJTE: Zvezda Sara Jo: Pričali su da ističem stas zato što nemam glas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Nov 7, 2020 at 2:14am PST

U kakvoj atmosferi ste proslavili 27. rođendan?

- Kad god sam ranije slavila, bila je to intimnija atmosfera. Ne ni zato što to toliko volim, već zato što bih obično sve ostavila za poslednji momenat. Slično je bilo i sada, mada su ovog puta glavni razlog bile epidemiološke mere. Bila je to prijateljska večera, pronašli smo lokaciju gde smo mogli da budemo samo mi i razdvojili smo goste u nekoliko sekcija. Bila je topla atmosfera i svi su uživali u toj bliskosti. Nadam se da ću organizovati nešto veliko kada bude trideseti rođendan ili kada dobijem diplomu, to će biti još veća fešta.

Kako je još na vas uticala pandemija?

- Doživela sam period pada, što se meni vrlo retko dešava. Kada nema toliko obaveza koje vas svakodnevno okupiraju, počinje suočavanje sa svim onim što ste predugo skrivali pod tepihom. Sagledala sam sve izbore koje sam napravila tokom proteklih godina i značilo mi je što imam vremena da se suočim s tim. Rođendan je bio odlična prilika za to.

PROČITAJTE: Sara Jovanović: Zbog pretnji osećala sam neopisiv teg mržnje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lights! Camera! ACTION! 🎬

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Oct 12, 2020 at 9:48am PDT

Na šta mislite?

- Mislim da sam popravila neke stvari koje su mi otežavale put, u poslovnom i privatnom smislu. Na primer, bila sam dosta nestrpljiva i pogrešno sam tumačila kritike i savete. Polazila sam sa svoje tačke gledišta, a uvek treba imati širu sliku. Takođe, drago mi je što sam uspela da sačuvam poletnost. Ranije sam bila takva, ali sam taj osećaj uzimala zdravo za gotovo. S vremenom se pojavi neka vrsta stege jer shvatite da sve što kažete ili uradite može pogrešno da se protumači pa mi je žao što sam izgubila određeni procenat te poletnosti, za koju smatram da zapravo čini život. Zato sada gledam da se sasvim ne izgubi.

Rekli ste da žalite što za proteklo vreme niste uradili više stvari. Zar zaista mislite da je u vašim godinama za bilo šta kasno?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina „STORY" koji je u prodaju do 10. novembra! 

 

Komentari (0)

Loading