Celebrity News

Sofija doji sina u javnosti - Ovom fotkom srušila je sve stereotipe!

Manekenka pridružila se listi poznatih dama koje doje bebe u javnosti! Bravo!

Sofija doji sina u javnosti - Ovom fotkom srušila je sve stereotipe!

Sofija Milošević koja se nedavno porodila, uživa u majčinstvu, a veliku podršku dobija i od svog budućeg supruga Luke Jovića. 

Dete im je donelo veliku radost, Sofija je veoma požrtvovana majka, a o prvim danima majčinstva svojevremeno je govorila za "Blic"...

  Veoma teško i iscrpljujuće. Umorno, neispavano, ali uz sve to uzbudljivo. Veliku pomoć mi pruža Luka koji se u pojedinim momentima bolje snalazi od mene. Otežavajuća okolnost je možda u celoj ovoj priči što ovde kod nas nisu članovi naših porodica da mogu da priteknu u pomoć. Sve su ovo lepi trenuci, ali svi znamo da nema sna i odmora, već da je sve podređeno bebi. Noću se budi, malo je nemirna, ali sve su to slatke muke  – rekla je manekena i otkrila u čemu se najlakše snašla, a šta joj je najteže palo.

– Imala sam u prvom trenutku strah od svega što prvi put radim. Vi dobijete u bolnici od babica savete kada je reč o previjanju i dojenju. Imate sigurnost kada ste tamo i kada vam oni objašnjavaju, ali kada dođete kući, onda ste u malom strahu ili bolje rečeno grču kako će sve da ispadne. Najlakše sam se snašla oko povijanja jer sam savladala to gradivo kada je moj sestrić bio mali. 

PROČITAJTE: Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Nov 4, 2020 at 11:20am PST

Sofija Milošević oduševila slikom dojenja u javnosti! 

Dojenje u javnosti česta je tema poslednjih godina, a o njoj su i dalje podeljena mišljenja Naša manekenka Sofija Milošević, koja je u septembru dobila sina Alekseja sa fudbalerom Lukom Jovićem, uživa u prvim mesecima majčinstva.

Lepa manekanka jednom fotografijom otkrila je da pripada poznatim mamama koje se zalažu za normalizovanje dojenja u javnosti i kako nijednoj ženi ne treba da bude neprijatno da to radi.

Nažalost, danas mnoge majke zbog toga nailaze na osudu, pogotovo u Srbiji.

PROČITAJTE: Sofija Milošević ovako izgleda pet dana nakon porođaja i svi se pitaju da li je moguće (video)

Instagram screenshot @sofimilo

 

Poznati podržavaju dojenje u javnosti

Podsećamo, mnoge strane i domaće ličnosti zalažu se da se na ovu temu stavi tačka i da ona prestane da bude tabu. Među njima su i glumica Tamara Dragičević i manekanka Bojana Barović čije fotografije, na kojima vidimo kao doje svoje bebe u javnosti, smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama.

Bojana je čak napravila i istorijski trenutak za domaću televiziju, kako je rekla TV voditeljka Nataše Miljković, nakon što je dojila bebu dok je bila gost u njenom jutarnjem programu, piše Lepota & Zdravlje. 

Komentari (0)

Loading