Celebrity News

Boško Janković: Nova ljubav posle bračnog brodoloma!

Fudbalerovo srce sada je osvojila lepotica po imenu Jovana Dukić, a Janković je svoju novu izabranicu predstavio prijateljima na zajedničkom letovanju u Grčkoj...

Boško Janković: Nova ljubav posle bračnog brodoloma!

Još nismo sasvim uspeli da obradimo informaciju da se poznati bivši fudbaler razveo od supruge Dijane nakon čak jedanaest godina bračnog života, a istovremeno je stigla i vest da je u ozbiljnoj vezi s novom izabranicom Jovanom, budući da ju je predstavio prijateljima, a nedavno i javnosti...

Nije da smo zaboravili našeg poznatog bivšeg fudbalera Boška Jankovića (36), nekadašnji reprezentativac izazivao je dosta interesovanja javnosti koliko na terenu, toliko i izvan njega. Štaviše, želeli smo da znamo gde je danas i šta radi, u više navrata setili bismo se njegove supruge Dijane, kao i dva zlatna dečaka Sergeja (10) i Julijana (5) koje su dobili u svom braku, a s kojima se za naš magazin porodično fotografisao nekoliko puta. Ali čini se, kako stvari stoje, da na taj period mora da zaboravi.

Ata Images

 

Baš nedavno, kada smo pozvali uspešnog sportistu, a već neko vreme i istog takvog biznismena, ne samo da nije bio raspoložen da takvu saradnju ponovi već nam je poručio da je s danima popularnosti u njegovom životu uveliko svršeno te da ne želi više da daje intervjue. Povukao se iz sporta, pa i iz javnog života. Mnogima bi to bilo sasvim razumljivo pa je i nama, ali ono što je Boško zapravo već dugo nastojao da sakrije od javnosti jesu bitne promene na njegovom porodičnom planu.

Kako saznajemo, Janković se od svoje supruge Dijane razveo pre pune dve godine, a jedan od glavnih razloga bile su međusobne razmirice na temu gde bi trebalo nastaviti njihov porodični život onda kada je Boškova karijera i zvanično okončana. Dok je bivši ofanzivac bio istrajan u želji da život dalje grade u Beogradu, gde Janković inače vodi nekoliko uspešnih biznisa, ali i u sredini gde se oseća najkomotnije,

Dijana nije želela da napusti Švajcarsku, gde je izgradila stabilan život za sebe i svoju decu. Naime, u Cirihu, gde je i rođena, već dugo žive i njeni roditelji, a tamo je decu upisala u državnu školu pa nije želela da se taj kontinuitet naruši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bosko Jankovic (@jaskobonkovic) on May 24, 2016 at 3:29pm PDT

Za razvod ovog para mnogi nisu ni saznali jer Boško nikada o tome nije javno govorio, ali na neki način sve je priznao sam kada je svojim pratiocima na društvenoj mreži „instagram“ prethodne sedmice otkrio da sada ima novu ljubav. Naime, fotografija na kojoj ljubi sasvim novu devojku šokirala je mnoge, budući da nije bilo poznato ni da je stara zapravo stara.

Saznali smo da je fudbalerovo srce osvojila lepotica po imenu Jovana Dukić, a o svemu ovome više pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 10. novembra. 

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading