Celebrity News

Željko Joksimović: Ne savetujem Jovanu o njenom poslu - radi ga najbolje u ovoj zemlji

O Jovaninom odlasku sa "Prve" televizije još uvek se govori, a šta njen suprug Željko kaže o nastavku njene karijere

Željko Joksimović: Ne savetujem Jovanu o njenom poslu - radi ga najbolje u ovoj zemlji

Odlazak Jovane Joksimović s televizije "Prva" nakon nekoliko godina angažmana, izazvao je mnogo pažnje, a posebno jer je voditeljka najavila tužbu protiv ove televizije. Nagađalo se i gde će voditeljka nastaviti karijeru, pa se spekulisalo da je jedna od opcija televizija "K1", koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

– Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam – rekao je Željko povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji i istakao da je ona veliki profesionalac u svom poslu i da nema potrebe da je savetuje. 

story

 

– Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga – rekao je pevač za "Kurir".

Željko je, kao i njegove kolege, sprečen da nastupa zbog situacije sa pandemijom i ističe da mu je korona oduzela i sve i ništa. 

 

 


– Sve kada je reč o onom spoljašnjem, ništa kada je reč o onom unutrašnjem. Verujem u tezu jednog mog prijatelja po kojoj je sva sloboda u nama, bez obzira na okolnosti, okruženje, pandemiju. I trudim se da živim tako. S ljudima koje volim, s muzikom koju stvaram, s prijateljima koji mi znače. I to je ono na šta mogu da utičem i što ne može, osim fizički, niko da mi uzme. Sve ostalo, kako da vam kažem, verujem u Boga. To je sve – zaključio je pevač

 

Komentari (0)

Loading