Celebrity News

Bivši muž Mine Lazarević: Platio sam za svoju grešku

Goran Stanić o razvodu od poznate glumice

Bivši muž Mine Lazarević:  Platio sam za svoju grešku

Bivši muž Mine Lazarević, Goran Stanić, prvi put javno govori o incidentu koji se među njima dogodio 2015. godine.

Glumica Mina Lazarević, koja je pre nekoliko godina bila žrtva porodičnog nasilja, retko je govorila o tom događaju. U emisiji „Preživeli” na televiziji "K1" popularna Čupka iz „Porodičnog blaga” iznela je detalje o razvodu od bivšeg supruga, baletskog igrača Gorana Stanića.

– Nekada brakovi nisu bili rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: „Ja ne znam ni šta su tražili zajedno”. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku –  rekla je Mina nedavno, što je i njenog bivšeg supruga navelo da ispriča svoju stranu priče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели K1 (@k1televizija) дана 19. Окт 2020. у 12:52 PDT

 

– Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - kaže sada Goran za "Kurir" i ističe da sa višom suprugom danas ima korektan odnos,

–  Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - tvrdi Goran.

PROČITAJTE: Mina Lazarević – Muž nasilnik je pretukao, a ona i danas ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU

 

 

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

–  Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju. Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - tvrdi Stanić.

Mina Lazarević i Goran Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Komentari (0)

Loading