Celebrity News

Više ne liči na zavodnika zbog koga svima klecaju kolena: Mario Kasas u novom izdanju

Više ne liči na zavodnika zbog koga svima klecaju kolena: Mario Kasas u novom izdanju

Mario Kasas, najpopularniji španski glumac današnjice, koji je slavu stekao filmom "Tri metra iznad neba" iznenadio je svoje fanove na društvenim mrežama novim izdanjem.  Šarmantni glumac drastično je smršao i tako uplašio sve pripadnice lepšeg pola koje "luduju" za njim. Međutim, reč je o ulozi u novom filmu.

Mario Kasas zagolicao maštu fanova: Stiže i treći deo filma “Tri metra iznad neba”?

I dok armija devojaka širom sveta nestrpljivo očekuje odgovor na pitanje hoće li njihov miljenik ponovo uskočiti u kožu "baje" Uga, u trećem i poslednjem nastavku popularnog filma "Tri metra iznad neba", glumac neprestano radi na novim projektima. Jedan od njih je i lik španskog fotografa Franciska Boisa koga Mario igra u filmu El fotografo de Mauthausen.

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on Oct 18, 2017 at 10:33am PDT

Film prati priču poznatog fotografa Franciska koji je pet godina proveo u jednom od najvećih nacističkih koncentracionih logora u Austriji, a čije su fotografije kasnije odigrale veliku ulogu tokom suđenja Nacista zbog ratnih zločina.

Upravo je ovo razlog što je Mario toliko smršao. Kako navode španski mediji, u njegovom ugovoru piše da je morao da oslabi 12, 13 kilograma za snimanje ovog ostvarenja.

Prošle nedelje Mario je objavio prvi selfi, na kojem ni malo ne liči na zavodnika koga smo inače navikli da viđamo.

Podsećamo, zgodnog glumca naša publika zna iz filmskim i TV ostvarenja kao što su "Nevidljivi svedok", "Barka","Pakov svet", "Palme u snegu", "Želim te", "Moja velika noć", "Bar" i drugi.

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on Aug 22, 2017 at 5:18am PDT

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on Jan 27, 2017 at 6:49am PST