Celebrity News

Tužna sudbina Jelene Rozge: Ništa novo u ljubavi, a za ovim čežnjivo pati!

Tužna sudbina Jelene Rozge: Ništa novo u ljubavi, a za ovim čežnjivo pati!

Jelena Rozga – Bivše ljubavi više nisu ni na mapi, a nove se očekuju s nestrpljenjem. Zašto zgodna Splićanka još uvek kroz život ide sama? 

Jelena Rozga veoma retko u javnosti govori o svom ljubavnom životu, a kada to odluči, te reči se dugo pamte i prepričavaju. Zgodna hrvatska pevačica koja svoj život čuva samo za sebe, odlučila je da progovori da li je sama ili u njenom životu ipak postoji neko.

PROČITAJTE: Jelena Rozga: Nemam bojazan da mi otkucava biološki sat, volela bih da se ostvarim u ulozi majke

 

View this post on Instagram

 

Jubav ❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 4, 2020 at 12:02pm PDT

– Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost, ništa se nije promenilo. Kako i da se promeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i ‘Tinder’ me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera. Bila sam i na meti progonitelja i moram vam priznati da mi nije bilo baš svejedno, uveče sam uvek imala nekog ko će mi praviti društvo dok šetam. Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih biti uskoro jer se sada ne ljubim i ne grlim ni sa kim – otkrila je pevačica u „DeToxic” emisiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Aug 19, 2020 at 11:49am PDT

Jelena Rozga – Bivše ljubavi su tu gde treba da budu 

Čini se kao da je sve naopako krenulo otkako su violončelista Stjepan Hauser i lepa Splićanka raskinuli. Te 2017. godine, kada su izdali saopštenje da je njihovoj ljubavi došao kraj, jasno su stavili do znanja da o tome više ne žele da razgovaraju, ali uzaludno. Tri godine kasnije, javnost se i dalje priseća ove strasne veze. Podsetite se kako su obavestili javnost o krahu koji je sve iznenadio...

– Ovim putem želim da obavestitim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – poručila je Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.

PROČITAJTE: Jelena Rozga: Zbog karijere sam propustila neke privatne trenutke, ali to je put do uspeha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Feb 29, 2020 at 10:37am PST

Međutim, Jelena Rozga ne brine za sebe i sigurna je da će uskoro pronaći ljubav svog života. Nikad bolje nije izgledala, a o godinama priča kao o običnom broju u numeričkom nizu. Izuzetno je posvećena radu na sebi, a za magazin „Story” svojevremeno je otkrila i koja je njena mera sreće.

– Za mene su godine samo broj. Zaista mi ne znače ništa više od toga. Mislim da je mnogo važnije kako se čovek oseća i kakvu energiju nosi, a što se baletskih poduhvata tiče, čini mi se da je situacija slična kao s vožnjom bicikla – ako jednom naučite kako da to radite, nikad ne zaboravite.

– Moja mera sreće je moje ispunjeno srce. Ne postoji određeni tip muškarca za to. Neko nas osvoji unutrašnjom energijom, neko humorom ili blagim temperamentom, sve je do čoveka i trenutka. Recept za sreću ne postoji, stoga je nemoguće odrediti koja osoba će nam je doneti.

Komentari (0)

Loading