Celebrity News

Novinarka Tanja Rađenović: Kupamo se na izolovanim plažama, uz puno smeha i ljubavi

Novinarka Tanja Rađenović: Kupamo se na izolovanim plažama, uz puno smeha i ljubavi

Popularno TV lice, novinarka Tanja Rađenović otkriva zbog čega će njena televizija "Pink" morati da sačeka na nju neko vreme i opisuje nam kako provodi "radne dane" letovanja sa suprugom i ćerkama, mahom na njihovom gliseru...

Voditeljka Nacionalnog dnevnika TV Pink novinarka Tanja Rađenović (47) od početka avgusta boravi u Budvi, rodnom gradu svog supruga Petra.

Tanja, koja sa suprugom poseduje predivan hotel u Budvi, najpre govori o tome zašto će ovog leta Rađenovići kraj mora biti kraće nego ranijih sezona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚜️RoyalGardensParadise⚜️ (@radjenovicka_royalgardens) on Aug 27, 2020 at 3:50pm PDT

Nisam se još ni naplivala, jer nisam stigla. Nažalost, zbog čitave situacije u Crnoj Gori, kako političke, tako i s pandemijom, na more smo stigli privatnim avionom i to tek početkom avgusta-

- Čini da se moj "letnji metabolizam" potpuno uspavao i zbunio i da ove godine moram da se zadovoljim kojom nedeljom manje odmora, sunca i mora. Kao i na ostatak sveta, pandemija ostavlja užasne ekonomske posledice na Crnu Goru, jer ni turisti a ni ugostitelji ne shvataju olako novonastalo stanje.

NE PROPUSTITE: Tanja Rađenović: Plašim se za bezbednost ćerki

- Shodno tome i da je doskoro bila zatvorena srpsko-crnogorska granica, i naravno da ima mnogo manje domaćih kao i stranih turista, ali se mi stvarno trudimo da pristupimo situaciji što odgovornije možemo, po sebe i po druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚜️RoyalGardensParadise⚜️ (@radjenovicka_royalgardens) on Aug 31, 2020 at 12:55am PDT

- Naš hotel radi uz poštovanje svih obaveznih ali i preporučenih mera prevencije, uz obaveznu svakodnevnu dezinfekciju prostora i što manje međuljudskih kontakata, ali bitno je da ipak radimo, prilagođavajući se “novoj normalnosti” – kaže novinarka informativne redakcije "Pink" televizije, koja otkriva da će uskoro nazad na posao.

Prve nedelje boravka u Budvi proveli smo radno, kako bismo “digli na noge” posao i organizovali način funkcionisanja ove sezone. Poslednjih par dana više se odmaramo, u krugu porodice i najbližih prijatelja, gliserom obilazimo rivijeru i zaliv, kupamo se na izolovanim prelepim plažama, uz puno smeha i ljubavi. Televiziji "Pink" vraćam se ubrzo.

- Poslu koji smo s velikom ljubavlju i ulaganjima započeli prošle godine sada smo potrebni više nego ikada. A moj "Pink" će me sačekati i razumeti da mi je, posle meseci napornog rada u uslovima vanrednog stanja i izborne kampanje, potrebno da neko vreme posvetim našem raju u Budvi i dragim gostima – kaže uvek nasmejano televizijsko lice. Budvu smatra svojim domom na moru, a s porodicom najviše uživa u krstarenju gliserom.

Ostatak prelepog iskustva sa letovanja pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji jeu prodaji do 8. septembra! 

Komentari (0)

Loading