Celebrity News

Olivera Balašević pokazala telo u kupaćem: Kupači sa obe strane reke bili su šokirani!

Olivera Balašević pokazala telo u kupaćem: Kupači sa obe strane reke bili su šokirani!

Olivera Balašević, jedna od najlepših dama sa javne scene i dalje pleni izgledom na pragu sedme decenije. Neverovatna vanvremenska lepota mnoge je već davno ostavila bez daha.

Đorđe Balašević, Oljin suprug davno je njenu lepotu opevao u pesmama. Tada je svaki kompliment na račun ove divne dame postao beznačajan. Đoletovi stihovi rekli su sve.

Međutim, i Olivera ume da probudi onaj čudnovati osećaj zadovoljstva kada čitate nešto što vam zagolica maštu i probudi leptiriće u stomaku.

Ne, ovo nisu ljubavni redovi, ali su jednako snažni da vas na tren vrate u prošlost kada je život bio sladak, kao ćeten alva.

NE PROPUSTITE: Olivera Balašević otvorila Instagram i PRIVATNIM FOTOGRAFIJAMA ODUŠEVILA SVE (foto)

Olivera Balašević - Bila sam laka kao pero

Odlomak iz Oljinog romana "Planeta Dvorište" prenosimo u celosti sa njenog "Instagram" profila. Mnogima je zastao dah i od Oljinog izgleda i zaista je neverovatno kako ova žena izgleda u 61. godini.

Ali, da se vratimo na redove...

- Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani.

- Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine pa je bilo je pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva.

- Skok je sve ostavio bez daha.

- Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan.

- Na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad - počela je Olivera ovako svoj odlomak iz romana, a zatim nastavila...

NE PROPUSTITE: Đorđe i Olivera Balašević u braku su 36 godina, a njihova veridba krije zanimljivu priču

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on Jun 30, 2020 at 2:21am PDT

- Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak.

- Verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu.

- Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja.

- Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta.

- Nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene."

Planeta Dvorište, str. 26.

NE PROPUSTITE: ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ: Olja Balašević u uskoj haljini zadaje mlađim ženama domaći zadatak i PRAVA je BOMBA (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on May 26, 2020 at 2:29am PDT

Komentari (0)

Loading