Celebrity News

Olga Danilović: Dragi Nole, posle ovoga spisak pravih prijatelja neće biti isti

Olga Danilović: Dragi Nole, posle ovoga spisak pravih prijatelja neće biti isti

Vest da je srpski teniser Novak Đoković pozitivan na koronu iznenadila je javnost. Iako su mnogi zabrinuti za zdravlje našeg najboljeg tenisera, deo (strane) javnosti ga osuđuje zbog  „Adria Toura” koji je organizovao u više gradova, a od kojih je onaj u Zadru otkazan, pošto je Grigoru Dimitrovu otkriven koronavirus.

Zbog napada na Novaka, oglasio se i dobar deo sportske javnosti, a podržao ga je i njegov trener Goran Ivanišević, koji tvrdi da su mnogi jedva dočekali da se obruše na Novaka. Među onima koji ga zdušno brane je i mlada teniserka.

Olga Danilović podržala Novaka

– Dragi Nole, pre svega tebi, članovima tvoje porodice, tvog tima, Grigoru, Borni i svima koji biju bitku sa Covid-19 želim brz oporavak. Želim da ti zahvalim na pozivu da učestvujem u humanitarnom projektu „Adria Tour” i ukazanom poverenju da moje prisustvo i igra mogu da doprinesu veličini događaja i krajnjem cilju, a to je bilo prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.

Na kraju nije ispalo onako kako smo svi želeli, ali takođe znam da smo se svi trudili da se pridržavamo propisanih mera. Već je rečeno, ali ponoviću, svaki gledalac je na ulazu dobijao masku i uputstva i mogao je dezinfikovati ruke na svakom koraku. Zato je ružno prebacivati odgovornost na jednu osobu, svako je imao izbor da upotrebi tu masku ili čak i da ne dođe na turnir ako ne želi! Zbog toga smo svi odgovorni, baš kao što je i ceo svet odgovoran za širenje pandemije – započela je obraćanje Olga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 27. Јун 2016. у 8:21 PDT

Pročitajte: Dijana Đoković:- Strašno je to što rade Novaku

– Bila sam svedok koliko se, pre svih ti, nisi štedeo, da svakom klincu podeliš osmeh i pokoju lepu reč i da si imao strpljenja za svakoga. Ja sam možda i prošla bolje što nije svaki gledalac poželeo da me dotakne kao božanstvo, da me ponešto upita ili pročita šta mi je posvetio.

Ti si imao poštovanja za svakoga ko ti se obratio. Grigor je u Beogradu zaista toplo dočekan i on je to uzvratio svojom neposrednošću i iskreno se nadam da će mu uskoro biti bolje. A Borna je u Zadru bio pravi domaćin svima nama, baš kao i Hrvatski teniski savez i ostali igrači i svima želim da zahvalim na tome. Svi učesnici, članovi organizacije i gledaoci prepoznali su veličinu i dobrodušnost tvoje ideje da kroz ono što najbolje radimo, a to je da igramo tenis, pomognemo onima kojima je to potrebno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 25. Јун 2020. у 11:48 PDT

Pročitajte: Goran Ivanišević u Noletovom timu – Kada te Đoković pozove, sve ostalo se odlaže!

Mi, kao profesionalni sportisti, navikli smo da poznajemo protivnika s druge strane mreže, da znamo koja mu je taktika i da se sportski nadmećemo. Navikli smo na fer-plej, a ovaj podmukli protivnik zaustavio je život cele planete, i samim tim učinio da je mnogo većem broju ljudi potrebna pomoć. Zbog toga želim da ponovim da mi je bila čast što si me pozvao i verovao da zajedno možemo da pomognemo ljudima koji su ugroženi. Posle ovoga neke stvari neće biti iste, pre svega, veruj mi, spisak pravih prijatelja – zaključila je Olga.

Komentari (0)

Loading