Celebrity News

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Mi smo dva potpuno različita sveta!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Mi smo dva potpuno različita sveta!

Supružnici čije su aktivnosti uvek pod reflektorima, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, u otvorenom razgovoru za magazin "Story" otkrivaju da su počeli da žive zajedno brzo po upoznavanju, kako smatraju da su vezu zapravo otpočeli u prošlom životu i da su atipičan bračni par.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević ne kriju da su ih suprotnosti privukle, ali da ih je istinska, najčistija ljubav spojila i zauvek vezala.

On je zove Vera, jer veruje u njihovu ljubav zauvek. Ona se stalno smeje njegovim šalama i smatra da je simpatična neozbiljnost kruna njegovog šarma. On od nje uči kako da kreativnom energijom projekte učini vanvremenskim, a njoj su dragocene njegove lekcije o nepodnošljivoj lakoći življenja.

Oni su jedan od najpopularnijih i sigurno medijski najintrigantnijih parova.

NE PROPUSTITE:
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Afrika nas je ZAUVEK PROMENILA!

Oboje ste umetnici, uspešni u svojim profesijama. Da li ste nekad zažalili što niste postali nešto drugo i koji su vaši afiniteti, osim mode, odnosno muzike?

- Nikada nisam želela da se bavim modom ni javnim poslom. Bila sam stidljiva, nesigurna, iskompleksirana i psihologija i književnost bile su moje ljubavi. Pisala sam divnu poeziju, a upisala maloletničku delinkvenciju. Htela sam da pomognem deci koja su skrenula s pravog puta.

Ali život je za mene imao drugi plan. Kada sam silom prilika ušla u svet dizajna, moja upornost i želja da, ako se nekim poslom bavim, to bude ozbiljno i predano, polako je prerastalo u duboku posvećenost i ljubav. Sada ne mogu da zamislim da bih nešto drugo želela da radim.

Ceo intervju sa najpopularnijim parom možete pročitati u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 9. juna!

Komentari (0)

Loading