Celebrity News

Bogata naslednica Petra Eklston: Verovala sam da ću posle razvoda postati lezbijka!

Bogata naslednica Petra Eklston: Verovala sam da ću posle razvoda postati lezbijka!

Manekenka i aktivistkinja Petra Eklston nedavno je postala majka još jedne devojčice. Njen otac, Berni Eklston, sa 45 godina mlađom izabranicom Fabijanom Flosi u julu očekuje rođenje prvog sina.

Bogata naslednica Petra Eklston nedavno je podelila lepe vesti...

Taman kada smo pomislili da svojim ponašanjem porodica Eklston ne može više da nas iznenadi, iz njihovih domova stigle su lepe vesti. Za početak, objavljeno je da nekadašnji vodeći čovek formule 1 Berni Eklston u 89. godini čeka četvrto dete.

Njegova 45 godina mlađa supruga Fabijana Flosi nosi dečaka, a ponosni otac ne može da sakrije ushićenje. Konačno će posle tri ćerke Debore (65), Tamare (35) i Petre (31) dobiti sina. Kada su ga pitali da li je, s obzirom na svoje godine, u stanju da odgovori novim i zahtevnim izazovima koji ga očekuju, kazao je:

– Ne vidim nikakvu razliku između 89 i 29 godina. Svi imamo iste probleme i životne zadatke. Jedina želja trenutno mi je da mi se sin rodi živ i zdrav, a ostalo ćemo da vidimo. Njegov dolazak na svet očekujemo u julu, pa se nadam da ću ga već pred sledeće leto naučiti da igra bekgemon – našalio se biznismen, koji se pre izvesnog vremena sa suprugom preselio na ranč severno od Sao Paula, gde će ostati sve dok se pandemija koronavirusa ne okonča.

Dok je on izolovan na imanju u Brazilu, iz Los Anđelesa, iz kuće njegove najmlađe ćerke Petre, stigla je druga, ali ne manje važna vest. Njen verenik Sem Palmer obelodanio je da mu je bogata naslednica pre par nedelja podarila ćerku.

NE PROPUSTITE:
Porodila se ćerka najbogatije Srpkinje: Petra Eklston dobila četvrto dete!

Bogata naslednica Petra Eklston - Dobili smo predivnu devojčicu

Dobili smo predivnu devojčicu, ali smo želeli malo da sačekamo sa objavom. Mama i beba su dobro. Hvala svima na čestitkama – napisao je on na svom “instagram” profilu. Devojčica, čije ime zaljubljeni par još uvek nije želeo da otkrije, Semovo je prvo, a Petrino četvrto dete. Ona iz braka sa biznismenom Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua (5) i ćerku Laviniju (7).

Nakon što je s prvim suprugom prošla kroz porodično nasilje, a zatim i težak razvod vredan čak 5,5 miliona dolara, najmlađa ćerka Bernija Eklstona i Slavice Radić, potpuno je izgubila veru u ljubav. Taman kada je mislila da više nikada nijednom muškarcu neće verovati, upoznala je Palmera i s njim počela zajednički život.

– Verovala sam da ću nakon razvoda dugo biti u celibatu ili postati lezbijka. Sećam se da sam došla u Los Anđeles u posetu nekom rođaku i… bilo je neočekivano. Jednostavno, sretnete nekog kad to najmanje želite. Tad se to dogodi – kazala je svojevremeno Petra i istakla da se pored Palmera oseća kako se ni pored jednog muškarca nikada nije osećala.

NE PROPUSTITE:
Najskuplji razvod u istoriji slavnih

Bogata naslednica Petra Eklston - Sve što radim, radim kako bi moja deca sutra bila ponosna na mene

Zavolela je njegovu skromnost i energiju, te je posle svega par nedelja zabavljanja počela s njim da razgovara o venčanju i deci. Veliko svadbeno veselje za više od 500 zvanica planirali su za avgust prošle godine u novom rizortu u Meksiku, ali su ih nepredviđene okolnosti omele u tome. Petra je zatim ostala u drugom stanju te su odlučili da ceremoniju venčanja odlože do daljeg.

Dok taj dan ne dođe, oboje su posvećeni odgajanju naslednika. Uporedo s tim, Petra se bavi i humanitarnim radom. Podržava dobrotvorna udruženja za borbu protiv meningitisa, od čega je i sama sa 14 godina bolovala, a polovinom protekle godine osnovala je “Petras place”, ustanovu namenjenu autističnoj i deci koja imaju problem sa učenjem. Budući da ju je zbog pandemije privremeno zatvorila, bogata nasledica potrudila se da mališanima s posebnim potrebama i njihovim roditeljima obezbedi pomoć preko društvenih mreža.

– Bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, naš tim nastavlja da pruža podršku savetima. Svesni smo da su autistična deca navikla na rutinu, ali svi moramo da se pridržavamo novih mera i ostanemo kod kuće. Ovo je poseban izazov za njih i njihove roditelje i zato smo tu da pomognemo. Sve što radim, radim kako bi moja deca sutra bila ponosna na mene. Da znaju da je njihov deda bio neverovatno uspešan, ali da je i njihova majka učinila sve da poboljša neke stvari – napisala je ona na zvaničnom “instagram” profilu udruženja.

NE PROPUSTITE:
Beli prekrivač usred Los Anđelesa: Petra i Tamara Eklston potrošile 24 hiljade evra za veštački sneg (foto)

Komentari (0)

Loading