Celebrity News

Ana Kokić bez dlake na jeziku o odnosu sa Rađenom: Nekom mogu da prorade kompleksi!

Ana Kokić bez dlake na jeziku o odnosu sa Rađenom: Nekom mogu da prorade kompleksi!

Popularna pevačica Ana Kokić nakon godinu dana od razvoda prvi put je govorila o odnosima u braku.

Budući da su se Ana Kokić i Nikola Rađen razišli pre godinu dana, kada su javnost obavestili i zvaničnim saopštenjem, Ana Kokić je u emisiji "Magazin IN" progovorila o odnosu sa Nikolikom iz perioda bračnog života.

Budući da je tema u Sanjinoj emisija bila koliko uspeh emotivnih partnera može uticati na njihov odnos, popularna voditeljka, prokomentarisala je da su i Ana i Nikola bili primer dvoje uspešnih ljudi.

Ana Kokić na to je imala dodatnu repliku:

- I tu se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Možda je njemu bila potrebna žena koja će da ga prati u potpunosti i da se posveti njemu, njegovom poslu i porodici. Sve zavisi od osobe. Nekome mogu da prorade kompleksi, da požele da žena ne bude moćnija od njega, a postoje i muškarci koji će da poguraju ženu i da joj kažu da uvek može biti bolja - rekla je Ana Kokić u pomenutoj emisiji.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić posetila hirurga, evo šta je korigovala (foto)

Evo kako je Ana Kokić govorila nekoliko meseci nakon razvoda. 

Pevačica se posle razvoda od Rađena posvetila poslu i deci. Nekoliko meseci nakon razvoda imala je puno posla oko emisije "Tvoje lice zvuči poznato" te okupirana poslom, istakla je tada da uživa bez ljubavi.

– Trenutno mi prija što sam sama i što nemam muškarca pored sebe. Često me ljudi pitaju o ljubavi posle razvoda. To je normalno, ali ne želim mnogo da pričam o tome – rekla je ona za „Informer Hit“ i dodala:

Oduvek se vodim time da ljubav ne može da se planira, ona se jednostavno desi. Kad dođe vreme za to, mislim da ni sama neću moći da sakrijem. Sada sam maksimalno fokusirana na decu i karijeru – bila je iskrena Ana čiji je razvod prošao bez skandala i koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

NE PROPUSTITE:
Ana Kokić ide na terapije, otkriveni svi detalji ZDRAVSTVENOG PROBLEMA!

Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu

Veliku pažnju javnosti početkom ove godine privukle su izjave Aninog bivšeg supruga, vaterpoliste Nikole RađenaPoznato je da su posle razvoda ostali u dobrim odnosima i da se zajednički brinu o ćerkicama Nini i Tei. Ipak, potpuno neplanirano, čuveni sportista je priznao da je i dalje zaljubljen u bivšu suprugu.

Naime, u emisiji „Blic poligraf“ isprva je pokušao diplomatski da odgovori na to pitanje, ali kada se ispostavilo da ne govori istinu, morao je da prizna.

– Istina je. Ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu jer je majka moje dece. Tako da tu nema dileme – rekao je Rađen.

NE PROPUSTITE:
Nikola Rađen prvi put progovorio POSLE RAZVODA OD Ane Kokić, otkrio nove detalje njihovog odnosa

Ana Kokić - U izolaciji oslabila i izgleda bolje nego ikad

Šarmantna pevačica Ana Kokić sredila je svoju liniju zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako ističe, sada najviše kalorija sagori dok snima video-klipove za sve popularniju društvenu mrežu „Tik-Tok“.

Ističe da dane u izolaciji koristi više za vežbanje nego za kuvanje.

– Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice – izjavila je pevačica za „Blic“.

Kako je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušava da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućni prostor.

– Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna – dodala je Ana, našalivši se na račun sopstvene ishrane koja se uglavnom bazira na brokoliju.

– Naravno da prekršim, i to najviše iz dosade. Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti – rekla je popularna pevačica kroz osmeh.

NE PROPUSTITE:
OPROSTILA BIH PREVARU SUPRUGU: Ana Kokić nakon RAZVODA ovim priznanjem ŠOKIRALA SVE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 25, 2020 at 11:49pm PDT

Komentari (0)

Loading