Celebrity News

Deo si moje duše zauvek! Vanesa Brajant obeležila rođendan stradale ćerke (foto)

Deo si moje duše zauvek! Vanesa Brajant obeležila rođendan stradale ćerke (foto)

Udovica košarkaške legende Kobija Brajanta, Vanesa Brajant, povodom rođendana nastradale ćerke Điđi na društvenim mrežama je objavilaa fotografiju koja je rastužila ceo svet

Vanesa Brajant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobija Brajanta obeležila je 14. rođendan njihove ćerke Điđi koja je poginula u istoj nesreći kao i otac.

Posle tragičnog događaja, Vanesa je hrabro preuzela brigu oko svoje tri devojčice, ali često ne može da sakrije tugu zbog velikog gubitka. Svoju neizmernu bol Vanesa deli i sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama koji joj uvek nesebično šalju poruke podrške.

Tako je bilo i sada. Fotografija njene Điđi za manje od sat vremena dobila je više od 1,2 miliona pregleda i brojne poruke pune saosećanja sa nesrećnom majkom.

- Srećan 14. rođendan mojoj slatkoj devojčici Đijani. Mama te voli više nego što će ikada moći da ti pokaže. Deo si moje duše zauvek. Toliko mi nedostaješ svaki dan. Da barem mogu da se probudim i da te zateknem pored sebe. Nedostaje mi tvoj osmeh, tvoje kikotanje, tvoji zagrljaji. Nedostaje mi sve u vezi sa tobom, Điđi. Toliko te volim - napisala je Vanesa uz Đijaninu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on May 1, 2020 at 9:07am PDT

Vanesa Brajant rođendan ćerke Điđi obeležila crvenom bojom

Đijana Brajant je, poput oca, bila veoma talentovana za košarku. Pred njom je bila velika karijera koja je tragično ugašena.

Vanesa Brajant na rođendan ćerke Điđi objavila je još jedan post i pozvala svoje pratioce da na ovaj dan ponesu crvenu narukvicu.

- Đijana je volela da nosi crvenu narukvicu na svojim školskim slikama. Crvena znači ljubav i život. Da biste obeležili njen rođendan, razmislite o nošenju crvene boje, s natpisom čina ljubaznosti ili pokažite kako ćete igrati kao Điđi. Ona je uvek davala sve od sebe.

PROČITAJTE I:
Vanesa Brajant progovorila o neizmernom bolu: Molite se sa mnom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on May 1, 2020 at 10:03am PDT

Poklon od voljenog supruga i nakon smrti

Podsetimo, Vanesa Brajant je nedavno obilježila i devetnaestu godišnjicu braka s pokojnim Kobijem i na taj dan objavila njihovu staru fotografiju uz dirljive reči.

- Moj kralj, moje srce i moj najbolji prijatelj. Srećna 19. godišnjica braka, ljubavi. Volela bih da si ovde i da me držiš u svom naručju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 18, 2020 at 10:00am PDT

PROČITAJTE I: Prvi Uskrs bez Kobija: Vanesa Brajant rastužila svet ovom fotografijom (foto)

Takođe, Vanesa Brajant je objavila još jednu fotografiju kojom je pokazala buket ruža, isti onakav kakav je za svaku godišnjicu dobijala od voljenog Kobija. Znajući to, njena ćerka Natalija, donela je majci iste ruže kao što bi to učinio njen otac.

- Cveće za godišnjicu od mog Kobija. Hvala Nataliji za ove crvene ruže - poručila je dirnuta majka na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Apr 18, 2020 at 7:41pm PDT

Komentari (0)

Loading