Celebrity News

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić EKSKLUZIVNO za "Story": Naša borba za srećan brak!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić EKSKLUZIVNO za "Story": Naša borba za srećan brak!

Popularni supružnici, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić opisuju kako provode karantinske dane sa ćerkom Ninom, prisećaju se angdota iz bračnog života i za magazin "Story" otkrivaju šta je neophodno da bi jake emocije bile i ostale svete. 

Sigurno spadaju u najpoznatije supružnike na javnoj sceni, a žive u skladnom braku sa ćerkicom Ninom (8) pomalo povučenim načinom života. Ipak, pop zvezda Jelena Tomašević Bosiljčić i glumac Ivan Bosiljčić na svom zajedničkom putu nailazili su na brojne barijere. Uz mudrost i ispravne odluke uspevali su da prevaziđu svaku prepreku.

Ivanovo preseljenje u Moskvu zbog posla, s lakoćom su prihvatili, i to okrenuli u sopstvenu korist. Pandemiju korona virusa takođe su prihvatili bez fatalizma i preteranog straha. Porodične dane provode bez tenzija, u ljubavi i miru, posvećujući se jedno drugom.

NE PROPUSTITE:
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o MEZIMICI: Nina nas gane pevanjem kroz kuću

Dvadesetčetvoročastovna posvečenost porodici!

Kako provodite karantinske dane sa Ninom i kako se osećate od početka pandemije?

- Ivan: Iskreno da vam kažem, ja sam već planirao, da kada do aprila završim sva svoja snimanja, priuštim sebi jedan višemesečni odmor, koji bi izgledao isto kao ovaj naš karantin. 

- Jelena: Pored svakodnevnih kućnih poslova, dani su mi od jutra do većeri ispunjeni radom domaćih zadataka sa Ninom, kako preko televizije tako i u svakodnevnom kontaktu sa Nininom učiteljicom. Mislim da ćemo svi mi roditelji još više ceniti rad i posvećenost svih prosvetnih radnika. 

Da li su se emocije u vama smenjivale s razvojem situacije i šta ste naučili tokom ovog perioda? 

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaju od sutra, 29. aprila.

Najnoviji broj magazina “STORY” u prodaji je!

Novi broj magazina STORY možete poručiti i online na www.novinarnica.net 

#OstaniKodKuće

 

 

Komentari (0)

Loading