Celebrity News

Radost u domu Bali-bega: Prelepi turski glumac sa suprugom proslavio sinu 1. rođendan (foto)

Radost u domu Bali-bega: Prelepi turski glumac sa suprugom proslavio sinu 1. rođendan (foto)

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen u svom domu nadomak Istanbula proslavili rođendan svog prvenca

 

Fatalni ratnik iz "Sulejmana Veličanstvenog", Burak Ozdživit (35), koji je ulogom Bali-bega očarao žensku publiku, proslavio je sa suprugom Farije Evdžen (33) prvi rođendan njihovog sina Karana.

Budući da je ceo svet, pa tako i Turska, u izolaciji, glumac i njegova supruga su sinu ovaj prvi rođendan obeležili u svojoj vili nadomak Istanbula gde se nalaze u samoizolaciji.

Prelepa glumica Farije na Instagramu objavila emotivnu sliku sa sinom uz dirljive reči ponosne mame.

- Moj Karan. Tvoj osmeh je najlepši glas koji sam ikada na svetu čula, tvoj miris je najlepši miris koji sam osetila… Najjače svetlo koje sam ikada videla… Lice ti je svetlije od zvezde na nebu i sunca… Moja polarna zvezdo… Kad mi se smeškaš, u meni cveta cveće. Kada se povrediš, zaglaviš se u mom srcu. Pokazalo se da si moje srce. Moje srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Apr 13, 2020 at 1:03pm PDT

- Uvek budi dobar, Karane. I znaj da sam na tvojoj strani na tom dugom putu. Ništa nikada ranije nije imalo veći smisao. Srećan rođendan, sine - dodala je glumica.

Ova vest je odjeknula kao grom i njihovi fanovi širom sveta upućuju im divne čestitke. Već ih ima preko milion.

Strast se rasplamsala na snimanju serije

Burak Ozdživit i i Fahrije Evdžen su jedan od najlepših i najintrigantnijih turskih parova.

Model za kojim mnoge žene žude i prelepa glumica upoznali su se 2013. godine na snimanju serije "Dnevnik ljubavi". Par je glumio u vrelim ljubavnim scenama, a onda se strast rasplamsala i mimo malih ekrana.

Burak i Fahrije su se zabavljali nekoliko godina pre nego štu odlučili da se venčaju 2017. godine. Paparaci su ih u stopu pratili ne bi li saznali za neku aferu ili svađu među ljubavnicima. Međutim, ovaj par je oduvek bio skladan i nikakvi skandali se nisu za njega vezivali. Ljubav lepe Fahrije i fatalnog Bali-bega nikada nije bila na ispitu.

Sve do nedavno...

Prva velika bračna kriza

Turski mediji i izvori bliski popularnom glumcu navode da mu je život znatno zakomplikovan otkako njegova supruga Fahrije Evdžen pati od teške depresije te da mnogo problema preti opstanku njihove ljubavi.

Sve je počelo kada je glumica zapala u depresiju zbog smrti njenog oca Ramazana koji se više godina borio s karcinomom želuca. Upućeni izvori iz njihovog okruženja navode da je ona to veoma teško podnela te da se povukla u sebe i zapostavila sve obaveze, uključujući I one prema detetu.

- Burak pokušava da je ubedi da poseti psihijatra, s obzirom na to da je već neko vreme kao biljka. Gotovo da uopšte ne jede i retko komunicira sa svojim najbližima. On je mislio da će njegova supruga utehu nakon gubitka oca pronaći u malom Karanu, ali ona skoro uopšte ne provodi vreme s njim. Burak je poslednjih dana dečaku i otac i majka - ispričao je nedavno njihov prijatelj, a prenele "TV Novele".

Kao uspomenu na ulogu koja mu je donela najveću popularnost, slavni glumac je pre nekoliko godina u Istanbulu otvorio restoran pod nazivom Bali-beg. Ovaj restoran je vrlo brzo postao poznat i večera u njemu se mora zakazati danima unapred.

Bračnu idilu, izgleda da kvari i glumicina ljubomora. Naime, pre uvođenja vanrednog stanja, Burak je snimao seriju "Osman", a prema pisanju medija, ona je na to snimanje kako bi kontrolisala supruga.

Pogrešni potezi zgodnog glumca

Pored navedenog, ovaj brak potresaju i njihove aktivnosti vezane za sina Karana. Ozdživit je nasledniku nedavno otvorio “Instagram” nalog, što je naišlo na osudu javnosti i optužbe da glumac pokušava da zaradi na sopstvenom sinu. Zatim je zatvorio taj nalog i objasnio da mu je jedina namera bila da time zaštiti sina od eventualnih lažnih profila.

PROČITAJTE I: Nije im dosta: Burak i Fahrije otišli na još jedan medeni mesec

Glumac je i dodatne neprijatnosti uspeo da navuče na vrat. U Turskoj se, naime, mnogo pisalo o tome da zbog bogatstva koje je glumački bračni par stekao dobijaju pretnje kriminalnih klanova. Najnovija pisanja govore o tome da su “bacili oko” na luksuznu nekretninu koju je Ozdživit kupio nadomak Istanbula, te da su mu zbog nje pretili kidnapovanjem njegovog sina.

Glumac je bio van sebe od besa zbog toga i unajmio je najbolju ekipu telohranitelja koja se svakodnevno nalazi kako uz njega, tako i uz njegovu porodicu.

PROČITAJE I: Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen: Prvi bračni problemi

Zbog navedenih stresnih dešavanja u Burakovom životu, kako izvori još navode, bilo mu je teško da se koncentriše na snimanju i da je često zaboravljao replike.

U narednom periodu biće jasnije hoće li Burakova porodica uspeti da se izdigne iznad nedaća ili će dame koje s posebnom pažnjom prate glumčev ljubavni život imati razlog za nadu.

Komentari (0)

Loading