Celebrity News

Glumica Nina Janković ne skida osmeh sa lica, evo šta je razlog (foto)

Glumica Nina Janković ne skida osmeh sa lica, evo šta je razlog (foto)

Glumica Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić podelili su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delić porodične sreće

Jedna od najlepših glumica na našoj sceni, Nina Janković i njen suprug, ekonomista Mateja Dičić, proslavili su drugi rođendan sinčića Vukašina.

Srećni roditelji su napravili malo slavlje u prirodi, a ovaj trenutak glumica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Danas nam je najdivniji dan - napisala je kratko, a malom Vukašinu su srećan rođendan poželele brojne Ninine kolege i prijatelji, među kojima su Sloboda Mićalović, Danina Jeftić, Bojana Barović, Maja Nikolić

Uskoro ćemo je ponovo gledati u ulozi Jadranke 

Nina Janković je posebnu pažnju publike nedavno privukla ulogom u filmu "Realna priča" u kome igra rame uz rame sa Gordanom Kičićem. Uskoro ćemo je ponovo gledati u istoj roli, pošto pomenuti film sada postaje serija, a nosiće naziv "Mama i tata se igraju rata". Za prvih pet epizoda će biti korišćen materijal iz filma, a za sledećih pet će biti potpuno nov. Serija će se emitovati na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

"Realna priča" prati glumca Veljka koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Postaje hodajući probem i počinje da gubi osećaj za realne probleme. Prvi na udaru su njegova supruga Jadranka i ćerkica koja ne želi da govori...

PROČITAJTE I: Nina Janković Dičić: Korektor, malo rumenila i maskara za savršen letnji poljubac

Nina Janković: Osetila sam da pripadam toj realnoj priči

Prisećajući se prvog susreta sa scenarijem za pomenuti film, lepa glumica je rekla:

- Iskreno, rasplakala sam se. Dirnulo me je sve što se dešava u toj porodici - problem koji ima njihovo dete, činjenica da su se njih dvoje otuđili… Parovi se sve češće rastaju, a da nisu ni pokušali da izglade nesporazume.

PROČITAJTE I: Nina Janković OVOM fotografijom raznežila javnost: Ovako uživa u roditeljstvu!

Dodala je da je u radnji filma prepoznala mnoge situacije iz svog okruženja i osetila da pripada toj realnoj priči, te se iskreno nadala da će je kolega Gordan Kičić, koji potpisuje i režiju ovog filma, izabrati za ulogu.

- Svi previše radimo, i muškarci i žene, i u toj potrebi za dokazivanjem često se izgubimo. Manje razgovaramo jer smo fokusirani na telefone i bukvalno nas hvata panika ako “zabaguje”. Postali smo užurbani, sve nam smeta, počev od gužve u saobraćaju pa nadalje. Zbog svakodnevne nervoze imamo potrebu da se iskalimo na nekome, a prvi na udaru je partner. Moramo naći vreme koje ćemo provoditi zajedno, kao porodica, slušati šta druga strana ima da kaže, a ne da odmah padamo u vatru. U scenariju sam prepoznala neke situacije iz svog okruženja i osetila da pripadam toj realnoj priči. Znala sam da ću, ako mi Gordan ukaže poverenje, napraviti lepu stvar - rekla je Nina u nedavnom intervjuu za magazin „Hello“.

PROČITAJTE I: Nina Janković Dičić: Trudnoća mi se dogodila u idealnom životnom trenutku

Kaže i da joj je činjenica da je majka dosta pomogla u građenju lika.

- Da ste me to pitali pre nego što sam dobila dete, rekla bih da nema razlike. Emotivna sam osoba i mnogo toga me lako dirne. Međutim, ovo je bilo nešto potpuno drugačije. I sama pomisao da bilo koje dete ima problem je teška, a ako ste vi roditelj tog deteta, onda je još teže. Majke sve gledaju kroz ličnu prizmu.

Nina Janković: Volela bih veliku porodicu

Iako važi za fatalnu ženu i zavodnicu na malim i velikim ekranima, Nina je privatno sasvim drugačija osoba.

Preko svoje drugarice i koleginice Tamare Dragičević, Nina je upoznala sadašnjeg supruga Matiju Dičića.

Rekla da ju je osvojio jer je zabavan i muževan. Istakla je da ga je vremenom zavolela, jer je često pokazivao brigu i nežnost, a umeo je i da je iznenadi onda kada joj je to bilo najpotrebnije.

Verili su se krajem 2012, a venčali u junu 2014. godine u Beogradu.

PROČITAJTE I: Bez čega Nina Janković ne izlazi iz stana?

Rođena Šapčanka istakla je da su se ona i suprug neverovatno brzo snašli u ulozi roditelja i da nisu previše slušali savete najbliže okoline, nego su se vodili svojim instinktima.

- Naši prijatelji često komentarišu kako se Mateja i ja ponašamo zrelo i odgovorno kao da nam je Vukašin peto dete. Ne bih da se hvalim, ali mislim da nam baš dobro ide. Istina je da sam, kao i svaka mlada majka, u početku slušala sve savete. Ali s vremenom sam shvatila da ja najbolje mogu da osetim potrebe svog mališana. Bake i deke često se vode ubeđenjem da je bebi hladno trudeći se da ga utople. Međutim, ja znam da mom detetu preterana toplota nikako ne odgovara - rekla je Nina u intervjuu za magazin "Story".

PROČITAJTE I: Nina Janković: Najbolji je odmor udvoje

Vođena pozitivnim iskustvom sa sinom prvencem, Nina tvrdi da u narednom periodu priželjkuje još naslednika.

- Želim veliku porodicu i ne bih se bunila ukoliko bih dobila još jednog sina. Ipak, pošto je poznato da su očevi povezaniji sa ćerkama, volela bih da suprugu podarim devojčicu.

Gotovo da ne postoji osoba koja, kada vidi njenog malenog Vukašina, ne prokomentariše da je presladak, a najčešće je pitaju od koga je nasledio bujnu kosu.

- To me svi pitaju, zaista. Vukašin ima kosu na tatu. Inače, nije što je moj, ali stvarno je neodoljiv. Dok ga gledam napunim se ljubavlju i energijom, i stvarno mi teško pada kad moramo da se razdvojimo, makar i na nekoliko sati - zaključila je glumica.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading