Celebrity News

Kloi Kardašijan u izolaciji priredila ćerkici rođendansko slavlje za pamćenje (foto)

Kloi Kardašijan u izolaciji priredila ćerkici rođendansko slavlje za pamćenje (foto)

Nekadašnji supružnici Kloi Kardašijan i Tristan Tompson u izolaciji proslavili ćerkin rođendan u pravom Kardašijan stilu

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i njen bivši muž, košarkaš Tristan Tompson proslavili su drugi rođendan svoje predivne devojčice Tru Tompson.

Bivši supružnici, koji vreme u izolaciji provode zajedno sa svojom mezimicom, odlučili su da joj prirede nezaboravnu rođendansku proslavu u pravom Kardašijan stilu. Postarali su se da njihovoj naslednici ništa ne nedostaje, te je cela kuća bila puna balona i poklona inspirisanih animiranim filmom "Trolovi". Sve je bilo tu. Osim gostiju.

Zbog pandemije koronavirusa, u SAD su i dalje na snazi mere ograničenja kretanja i zabrana okupljanja, pa su srećni roditelji tako organizovali slavlje na kome su bili samo njih troje.

PROČITAJTE I: Kloi Kardašijan ima plan: Želi da uda ćerku za britanskog princa?

Kloi je na Instagramu podelila fotografije sa proslave sa svojih 107 miliona pratilaca.

Tru je izgledala divno u beloj haljini dok je stajala na krevetu okružena balonima, a srećna mama je napisala:

- Srećan rođendan, slatka moj TuTu. Ti si moja nezaboravna uspomena iz proteklih godina, dragocen čarobni trenutak sadašnjosti i obećanje za srećnu budućnost. Ti si čitav moj svet! Činiš moj život potpunim. Radujem što ću zauvek biti sa tobom. Do kraja vremena. Volim te moja draga devojčice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 12, 2020 at 8:27pm PDT

Brojni fanovi zvezde uputili su lepe želje malenoj Tru, a rođendanska čestitka stigla je i od Kloine sestra, Kim Kardašijan.

- Raste tako brzo i apsolutno je najslađa - napisala je Kim na Instagramu, a srećan rođendan devojčici je poželela i Paris Hilton poslavši pregršt srca.

Rijaliti zvezda je svojoj mezimici obezbedila dve rođendanske torte. Tako je malena Tru u naručju oca duvala svećice na jednoj, dok je na drugoj gasila svećice u maminim rukama.

Karma je opasan igrač

Podsetimo se, Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson počeli su da se zabavljaju 2017. godine. Rastali su se u februaru 2019. kada je košarkaš ’uhvaćen’ kako se ljubi sa još jednom u nizu prolaznih devojaka u njegovom životu. Radilo se o Džordin Vuds, najboljoj prijateljici Kloine mlađe polusestre Kajli Džener.

PROČITAJTE I: Greška u koracima Kloi Kardašijan: Htela je da zaseni sestre i doživela debakl

To je bila samo kapu u prepunoj čaši u njegovom odnosu sa Kloi, s obzirom na to da ju je Tristan već nekoliko puta do tada varao, između ostalog, samo par dana pre nego što je ona na svet donela njihovu ćerkicu Tru.

Međutim, čini se da se sve u životu vraća, s obzirom na to da se ispostavilo da je i Kloi nije potpuno čista u ovoj priči. Naime, ona je nedavno priznala da je i sama bila ljubavnica Tristana Tompsona u trenutku dok je njegova tadašnja partnerka Džordan Krejg bila trudna.

PROČITAJTE I: Kloi Kardašijan – Ipak „šutnula“ košarkaša?

To je dospelo u javnost kada je Džordan tu optužbu iznela u sudskom dokumentu za alimentaciju, a jedino što je Kloi mogla da uradi je da se izvini.

Pravdala se time da nije bila upućena u to da je zauzet.

Kloi i Tristan sada su u dobrim odnosima zbog svoje ćerke, a rijiti zvezda je nedavno izjavila da je bivšem suprugu, ali i Džordan sve oprostila.

Inače, Tristan je u nekoliko navrata pokušavao ponovo da osvoji Kloino srce, a s obzirom na to vreme u izolaciji provode zajedno, ko zna. Možda mu pođe za rukom.

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading