Celebrity News

Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

Jelena i Novak Đoković izolaciju za vreme korona virusa provode u udobnosti svog doma a društvo im prave njihovi mališani, Stefan i Tara. 

Jučerašnji dan, katolički Uskrs proveli su na zanimljiv način, pa su tim povodom objavili i interesantnan video obrativši se svim vernicima koji proslavljaju ovaj dan.

Reč je o "joga izazovu" koji su radili u svojoj dnevnoj sobi i dobro se zabavili. Ovom prilikom znatiželjni pratioci mogli su da provire u njihov dom i vide raskoš u kom uživaju svakodnevno.

PROČITAJTE I: Udarna vest: Novak Đoković je ponovo najbolji na svetu!

- Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Nole i ja smo vam obećali "yoga izazov" i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju.... sve idealno.

Jelena Đoković najviše voli da je njena porodica na okupu a i u normalnim okolnostima kada nije vanredno stanje često deli slike i priloge kako provodi slobodno vreme. Slike sa putovanja, gurmanluka iz kuhinje i drugih aktivnosti oduvek su intrigirali veći deo javnosti. Evo jednog takvog priloga na delu- vratolomije u karantinu!

Pogledajte:

PROČITAJTE I: Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso

 

View this post on Instagram

 

Happy Easter to everyone celebrating! We are thinking of you on this special day, and we wish to get through this time together united and healthier than ever. This day gives us another reason to be thankful for our family, friends and everything that surrounds us. Since this is a unique situation we are all in, let’s celebrate it in a unique way - we challenge you to do our #NDFacroyogachallenge! ?? Swipe right to see me fly ?? Everyone who wants to join, try this at home with your partner, child, roommate or anyone who is in the mood for some physical activity, and we will repost you! Share your results and tag us! ??? @novakfoundation Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. ?? @djokernole i ja smo vam obećali yoga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju.... sve idealno ?? Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Verujem da je ovo najzabavnije sa klincima ??? Pokušajte, snimite, tagujte nas a mi ćemo vas repostovati! Jedan, dva, tri...i idemooo!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 12, 2020 at 12:32pm PDT

Novak i Jelena - Iskustvo sa Balija koje im je promelo živote!

Naš najbolji teniser Novak Đoković nakon napornog radnog perioda trenutno odmara na prelepom Baliju sa suprugom Jelenom. Međutim, poznati par nije tamo otišao samo da uživa u čarima prirode, već i kako bi posetio njihov sportski centar i akademiju i jednu posebnu školu.

– Dugo smo slušali o jednoj magičnoj školi na ostrvu Bali u Indoneziji. Već godinama nam pričaju kako tamo deca uče kroz projekte a ne kroz teoriju, da su im učionice bez zidova i kućice na drvetu, da učenici iz osnovne škole prave parkiće i igračke za decu iz vrtića, da recikliraju, prave kompost, sade, obrađuju, bave se fizikom, hemijom, matematikom, biologijom… ali kroz projekte! Morali smo da odemo tamo da se uverimo… Verujte, takvo mesto stvarno postoji – otkrila je Jelena razlog njihovog putovanja i dodala šta ih je najviše očaralo:

– Novak je čak i imao druženje sa učenicima Zelene škole i pričali su o životu, sportu i filantropiji. Iako su deca tamo u džungli, apsolutno brinu o problemima sveta i imaju svoje projekte za pomoć deci. Jako im se svidelo ono što fondacija Novak Đoković radi u Srbiji i podržaće nas u ovoj sezoni davanja.

Kako je izgledalo njihovo iskustvo, pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE I: Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 6, 2019 at 7:17pm PST

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim

Komentari (0)

Loading