Celebrity News

Porodila se ćerka najbogatije Srpkinje: Petra Eklston dobila četvrto dete!

Porodila se ćerka najbogatije Srpkinje: Petra Eklston dobila četvrto dete!

Petra Eklston, bogata naslednica i ćerka Slavice i Barnija Ekstona postala je majka po četvrti put.

Da se Petra Eklston porodila i na svet donela svoje četvrto dete otkrio je Petrin verenik Sem Palmer, priznajući da su vest o rođenju bebe krili nekoliko nedelja. Par je dobio devojčicu, a ime ćerke još nisu otkrili.

- Dobio sam mnogo poruka u kojima ste me pitali kada će se dete roditi. Dobili smo predivnu devojčicu pre nekoliko nedelja. Hvala svima na lepim željama. Mama i beba su dobro - napisao je Sem na Instagramu.

Petri i Semu ovo je prvo zajedničko dete, a bogata naslednica iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima sinove Džejmsa i Endrua i ćerku Laviniju.

Pročitajte i: Nećete verovati kako izgleda vila koju prodaje bogatašica našeg porekla za 100 miliona funti! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Palmer (@sampalmerstaffing) on Mar 22, 2020 at 1:51am PDT

Javnost je pre neki dan ostala u šoku  - Petrin 90. godišnji otac čeka dete! 

Rođenju prinove veseliće se i njen otac milioner. Kako pišu inostrani mediji Bernijeva 45 godina mlađa supruga Fabiana Fosi trudna je i nosi dečaka, međutim, niko nije ostao ravnodušan na činjenicu da će nekadašnji vlasnik „Formule 1“ imati 90 godina kada mu se rodi naslednik.

Berni Eklstone ceo život bio je posvećen svojoj prodici a svoje ćerke, Šetru i Tamaru obezbedio je do kraja života. Naime, u jednom periodu životu, Petra Eklston "narušila" je mir u porodoci kada je, kako se navodi, bila žrtva nasilja svog sada već bivšeg muša.

Pročitajte i: Beli prekrivač usred Los Anđelesa: Petra i Tamara Eklston potrošile 24 hiljade evra za veštački sneg (foto)

Kako je tada govorila, život sa njim bio je pakao, a njen otac Berni izuzetnio je patio zbog toga. 

– Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja ćerka je otišla iz vlastitog doma jer više nije mogla da trpi, a on je odbijao da se iseli. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, policija će morati da interveniše – rekao je za britanske medije nakon suđenje Berni i dodao:

– Udario me je u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, pretio je da će me ubiti.

Ipak, srećom, Stant se u petak u popodnevnim satima odselio, pa nije bilo potrebe za daljim sudskim i policijskim intervencijama, navode britanski mediji.

Pročitajte i: Poznata bogatašica iznela strašne optužbe na račun muža: Bio je nadrogirani umišljeni milijarder

Bogataš Berni koji će uskoro napuniti 90. godina i postati tata, konačno svoju starost može da proživi kako dolikuje. Veselja i dece će biti a pune džepove dolara sigurno će na ravne časti razdeliti svim svojim nasldenicima. Nadamo se...

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading