Celebrity News

Španska serija! Petra Eklston trudna četvrti put, ali i njen 90. godišnji otac postaje tata!

Španska serija! Petra Eklston trudna četvrti put, ali i njen 90. godišnji otac postaje tata!

Bogata naslednica Petra Eklston oduševila je srećnim vestima. Lepa bogatašica trudna je četvrti put, ali sve je šokirala vest da i njen otac, Berni Eklston čeka dete. 

Naime, iako je bogatu srpsku porodica Petra Eklston usrećila predivnim vestima, rođenju prinove veseliće se i njen otac milioner.

Kako pišu inostrani mediji Bernijeva 45 godina mlađa supruga Fabiana Fosi trudna je i nosi dečaka, međutim, niko nije ostao ravnodušan na činjenicu da će nekadašnji vlasnik "Formule 1" imati 90 godina kada mu se rodi naslednik.

Petra Eklston se udaje drugi put, a venčanje će koštati „samo“ 17 miliona evra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial) on Nov 24, 2019 at 12:48pm PST

Ova vest usrećila je celu njihovu porodicu, a oko toga kako će se Berni starati o bebi, kao otac i glava porodice još ne razmišljaju. A i ko jpš sa toliko debelim džepom razmišlja o tome - svog budućeg naslednika obezbedio je do punoletstva!

Petra Eklston - Razvod zbog kog se čitava porodica preporodila!

Petra Eklston koja je preživela pravu dramu u braku sa bivšim mužem Džejmsom Stantom, usrećila je čitavu svoju porodicu pokrenuvši brakorazvodnu parnicu i sa decom ponovo vrati kući. Ubrzo pošto je sud izrekao meru Stantu, on se pojavio u zajedničkom domu i postao nasilan, zbog čega su Petra Eklston i dadilja njihove troje dece, morale da se zaključaju u kupatilu. Policija je ubrzo došla, ali prijava nije podneta, jer se „ništa nije dogodilo“.

Najskuplji razvod u istoriji slavnih: Petra Eklston odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Džejmsom (video)

– Petra se tresla satima pošto je Džejms otišao, bio je besan – rekao je jedan od prijatelja bogate naslednice.

Britanski mediji tada su pisali kako je nakon svega Džejms u petak počeo sa selidbom iz njihovog londonskog doma. Stant je luksuzni dvorac napustio vidno razočaran i ljut, otišao je svojim „Rols Rojsem“, piše Daily Mail, uzevši sa sobom još dva skupocena automobila, a u rukama je nosio dve figurice mačaka od najfinijeg kineskog porculana.

Beli prekrivač usred Los Anđelesa: Petra i Tamara Eklston potrošile 24 hiljade evra za veštački sneg (foto)

Berni Eklstone bio je presrećan zbog odluke koju je Petra donela

– Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja ćerka je otišla iz vlastitog doma jer više nije mogla da trpi, a on je odbijao da se iseli. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, policija će morati da interveniše – rekao je za britanske medije nakon suđenje Berni i dodao:

– Udario me je u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, pretio je da će me ubiti.

Ipak, srećom, Stant se u petak u popodnevnim satima odselio, pa nije bilo potrebe za daljim sudskim i policijskim intervencijama, navode britanski mediji.

Poznata bogatašica iznela strašne optužbe na račun muža: Bio je nadrogirani umišljeni milijarder

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

 

Komentari (0)

Loading