Celebrity News

Dragana Mirković, poslodavac za primer: Brinite za porodice, za posao ne brinite

Dragana Mirković, poslodavac za primer: Brinite za porodice, za posao ne brinite

Folk diva Dragana Mirković u vreme neizvesnosti i straha po mnoge porodice, javno se obratila zaposlenima na televizijskoj stanici koju vodi i proučila im da budu bez brige, te su je mnogi ocenili kao poslodavca za primer

Pandemija korona virusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete, jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković.

Ona se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige.

Folk zvezda, koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

- U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija, jer na žalost vanredna je situacija - napisala je Dragana.

- Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima, a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program - poručila je Dragana i na taj način podržala inicijativu predsednika Vučića da ne bude otpuštanja, ali i poslala dobar primer svim ostalim poslodavcima u zemlji.

Najmlađa u istoriji: Dragana Mirković dobila od kolega nagradu za životno delo

Podsetimo, DM Sat je kablovska i satelitska televizija koja se emituje iz Požarevca. Kanal su 2005. godine osnovali Dragana Mirković i njen muž Toni Bjelić koristeći prethodno isključenu Sat TV. Televizija se vidi u više balkanskih i evropskih zemalja.

Takođe, podsetimo se i se kako izgleda složan tim zaposlenih na DM Sat televiziji koji je zajedničkim snagama sa Draganom Mirković snimio ovaj spot koji je i dan danas njihova posebna himna.

Folk zvezda Dragana Mirković pozvala svoje pratioce da ostanu u izolaciji

Dragana Mirković je, takođe i među brojnim poznatim ličnostima koje poštuju pravila zbog novonastalog stanja izazvanog koronavirusom i ponašaju se odgovorno prema svom zdravlju, ali i zdravlju svojih bližnjih. Ona se sa porodicom, suprugom Tonijem Bijelićem, i njihovom decom Markom i Manuelom, nalazi u izolaciju u njihovom velelepnom domu u Beču.

Folk diva se slikala ispred svog raskošnog doma i prvi put javnosti pokazala neke skrivene kutke u kojima provodi dane. Ti prizori su svakako privukli pažnju njenih brojnih pratilaca kojima je bila namenjena poruka napisana u opisu posta.

–Izolacija.  Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas.  Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima – napisala je Dragana na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Mar 17, 2020 at 8:35am PDT