Celebrity News

Luka Jović za prvi rođendan sinu poklonio luksuzan stan!

Luka Jović za prvi rođendan sinu poklonio luksuzan stan!

Fudbaler Luka Jović nije stigao na rođendasnko slavlje sina prvenca, ali je zato malom Davidu kupio poklon od čije cene nam se vrti u glavi!  

Prvi rođendan sin fudbalera Luke Jovića i bivše partnerke Anđele Manitašević proslavljen je pre dva dana u jednom beogradskom restoranu, a poznati sportista nije uspeo da stigne u prestonicu.

On je zbog slavlja sina prvenca bio spreman da iznajmi privatni avion, ali taj plan se izjalovio. Lukin otac je otkrio da fudbaler zbog virusa nije dobio dozvolu da poleti, te da će malog Davida odvesti uskoro u Španiju.

Srećni tata je na svom Instagramu profilu objavio fotografije sina uz emotivnu poruku.

- Moj sin. Moj život. Volim te. Srećan rođendan - napisao je Luka.

Iako je bio sprečen da rođe na slavlje, Luka Jović je odlučio da sinu za prvi rođendan pokloni nešto posebno!

Prema pisanju domaćih medija, fudbaler "Reala" sinu je kupio stan od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu!

Luka je, navodno, pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković, piše "Srpski telegraf".

- Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi - rekao je upućen izvor za pomenti list.

Iz istog izvora saznajemo da je stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević, u vlasništvu fudbalera i da će ta nekretnina ostati Lukinoj bivšoj izabranici.

Davidov rođendan proslavljen bez tate

U luksuznom prestoničkom restoranu koji je bio ukrašen plavim, belim i zlatnim bojama, prepun balona, igračaka i slatkiša, Anđela Manitašević je organizovala slavlje povodom prvog rođendana njenog i Lukinog sina Davida.

Iako je organizaciju proslave prepustio bivšoj izabranici, Luka nije štedeo. Prema pisanju domaćih medija, on je platio najskuplji meni od 45 evra po osobi, tako da je za hranu i piće plaćeno preko 9.000 evra.

U muzičkom delu programa nastupili su Ivana Pavković i Slobodan Radanović, pa se procenjuje da je trošak za slavlje premašio cifru od 20.000 evra.

Fotografije sa rođendanskog slavlja možete pogledati u galeriji:

Anđela Manitašević u vezi sa sinom evropskog šampiona?

Prema pisanju lista "Kurir", na rođendanskoj proslavi je bio i Nemanja Branković, sin slavnog atletičara Slobodana Brankovića sa kojim je Anđela u vezi već šest meseci.

Naime, nedavno je Anđela na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa jednim muškarcem, međutim niko nije tada znao o kome je reč. Da su Nemanja i Anđela u vezi, potvrdio se njegov otac Slobodan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela (@andjela__manitasevic) on Jan 13, 2020 at 1:31pm PST

- Mog sina ste uslikali kada je dolazio sa Anđelom. Danima su se pripremali za to slavlje. Kao što ste videli, bilo je mnogo lepo. Mi još uvek nismo upoznali njegovu devojku, ali desiće se i to - rekao je Slobodan Branković za "Kurir".

- Anđela nije Nemanjina prva devojka, ali supruga i ja se ne mešamo u njegov izbor. Oni su baš lep par i želim im sve najbolje. Ona je divna devojka, koliko vidim, lepo se slažu iako su tek nekoliko meseci u vezi. Supruga Tanja takođe podržava Nemanjinu vezu. On je njen mezimac, znate kako to ide. Sinovi su uvek bili uz majke, a ćerke uz očeve. Mi kao roditelji stojimo iza svoje dece jer nam je njihova sreća najvažnija. Vidimo da je Nemanja zaljubljen i srećan i to nam je, verujte, najvažnije. E sad, šta će biti u budućnosti ne znamo, ali mi smo tu da ih podržimo, pomognemo i da ih posavetujemo - dodao je on.

Nekadašnji sportista je istakao da mu ne smeta što Anđela ima dete sa Lukom.

- To mi uopšte ne smeta, ali nisam ja taj koji se pita. Ako je Anđela izbor mog sina, to je, što se mene tiče, gotova stvar. Meni kao roditelju je njegova sreća najvažnija, a ako je Anđela prava, onda sam i ja zadovoljan - rekao je Branković za pomenuti list.

Inače, Nemanja Branković je fudbaler, nekadašnji igrač OFK Beograda, a trenutno nastupa za Sinđelić i igra na poziciji štopera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela (@andjela__manitasevic) on Feb 19, 2020 at 2:56pm PST

Anđela i Luka zajednički se brinu o sinu Davidu iako su svoja srca poklonili nekom drugom.

- Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s detetom - rekla je Anđela tokom rođendanske proslave.

Daleko od Beograda, Luka Jović uživa u ljubavi sa manekenkom Sofijom Milošević o čemu svedoče brojne fotografije na društvenim mrežama koje deli lepi par. Nedavno su posetili Rim, a trenutno borave u Madridu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST