Celebrity News

Britni Spirs u hitno prebačena u bolnicu, dečko se ne odvaja od nje! (foto)

Britni Spirs u hitno prebačena u bolnicu, dečko se ne odvaja od nje! (foto)

Britni Spirs je posle nezgode završila sa nogom u gipsu

Pevačica Britni Spirs (38) slomila je sinoć nogu dok je igrala i odmah je prebačena u bolnicu. Fotografiju je na Instagramu podelio njen dečko, trener i model Sem Asgari (26) koji je na gipsu napisao reč “jača”.

- Kada nešto slomiš to obično zaceli ranije kada si moja devojka. Lavica je slomila kost na stopalu radeći ono što najviše voli, a to je plesanje - napisao je on.


Da je najgore prošlo, potvrdili su oboje zajedničkom fotografijom na kojoj se vidi da je Britni u dobrom raspoloženju dok sedi na bolničkom krevetu, a fanovi iz celog sveta žele joj brz oporavak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on Feb 18, 2020 at 10:46am PST

Inače, Britni i Sem su u vezi od 2016. godine, a ona je pre ove veze imala dva braka.

U januaru 2004. godine udala se za prijatelja iz detinjstva Džejsona Alena Aleksandera u Las Vegasu. Brak su poništili posle samo 55 sati, a zatim je na sudu izneto da Britni nije bila svesna svojih postupaka.

U julu iste godine, pevačica se verila sa plesačem Kevinom Federlajnom koga je upoznala samo tri meseca ranije. Ova veza je bila pod budnim okom javnosti, s obzirom na to da je Kevin čekao dete sa drugom glumicom koju je ostavio zbog Britni. Od njega se razvela 2007. i dobili su zajedničko starateljstvo nad dvoje dece.

Britni je poslednjih godina često kritikovana zbog neurednosti. Najviše komentara dobila je posle objavljivanja fotografije na Instagramu na kojoj se vidi raspuštena kosa i razmazana šminka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 9, 2020 at 8:17pm PST

Pevačica se dugo borila sa mentalnim problemima i nekoliko puta je bila hospitalizovana. Veliku podršku joj je, od početka zabavljanja, pružao 12 godina mlađi Sem i još uvek se trudi da svakodnevno provodi vreme sa njom.

 Britni Spirs izgubila starateljstvo nad decom?

Zbog zdravstvenih problema Britni Spirs je morala da napravi pauzu u muzičkoj karijeri, ali je nisu poštedele i nove trzavice na privatnom planu.

Kako su nedavno prenosili strani mediji, američka pevačica navodno je izgubila starateljstvo nad decom, sinovima Šonom i Džejdenom, zbog toga što je jednog od njih napao njen otac Džejmi Spirs.

Bivši suprug pop zvezde Kevin Federlajn u avgustu prošle godine prijavio je Džejmija policiji, jer je on navodno napao njegovog starijeg sina Šona.

Sukob se, navodno, dogodio kada su se deda i unuk posvađali a u jednom trenutku, Džejmi je navodno “stavio ruke” na dete.

https://www.instagram.com/p/B0xVn0VAXBZ/

Detalji o ovom nemilom događaju pojavili su se u javnosti nekoliko sati pošto su američki mediji došli do sudskih dokumenata, u kome se vidi da je Federline dobio 70% starateljstva nad decom, dok je Britni dobila pravo na 30% poseta bez nadzora.

Kevin i Britni su do sada delili starateljstvo, a navodno su ovaj dogovor imali od avgusta 2018. godine. Ipak, pojedini mediji pisali su da je Spirs izgubila starateljstvo nad decom.

Britni ima nov hobi, ali njene pratioce zanima nešto drugo!

Nekadašnja velika tinejdž zvezda Britni Spirs, na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije i video snimke na kojima pokazuje da vodi zdrav način života, ali njeni pratioci se i dalje pitaju da li je dobro.

Pevačica je počela da svojim fanovima deli savete i prenosi iskustva, a tema je - fitnes.

Počela je da trenira u ustanovi za psihičko zdravlje u koju se sama prijavila polovinom prošle godine, jer nije mogla da se nosi sa bolešću oca Džejmija Spirsa. Vreme je prekraćivala vežbanjem, a nastavila je i posle izlaska iz ustanove.

Novom serijom vežbi pohvalila se na Instagramu u sklopu svog fitnes izazova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jul 15, 2019 at 8:44pm PDT

– Odradila sam 40 minuta na traci za trčanje i 20 minuta na podu – napisala je Britni i dodala kako je to velika stvar za nju, jer je donedavno mrzela traku za trčanje. Iako se potrudila da objasni koje vežbe bira i kako ih radi, fanovima nije promaklo da se na samom početku videa izvinjava što ne nosi šminku. Upravo je to postalo predmet ozbiljne rasprave.

– Izgleda kao da nije skinula šminku s lica već deset godina – prokomentarisao je jedan od njenih pratilaca izazvavši pravi rat među obožavaocima. Dok su jedni stali u obranu Britni, drugi su se pridružili tvrdnjama da lice bez šminke ne izgleda ovako, a vežbanje je ponovo palo u drugi plan.

Treća sreća: Britni Spirs staje na ludi kamen?

Britni Spirs i njen 12 godina mlađi dečko Sem Asgari mogli prema pisanju američkih tabloida da uskoro stanu na 'ludi kamen'.

Da li će na njenoj ruci biti prsten ili ne, važno je da ova veza opstaje zahvaljujući ljubavi, podršci i nadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 25, 2020 at 6:55pm PST

Njih dvoje su se upoznali na snimanju njenog spota za pesmu "Slumber Party" u kome ga Britni zavodi. Sem je, inače, rođen u Iranu, ali dugo živi u SAD. Bavi se fitnesom i modelingom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 30, 2020 at 2:12pm PST