Celebrity News

Maja Nikolić za magazin "Story": Odrekla sam se iluzija!

Maja Nikolić za magazin "Story": Odrekla sam se iluzija!

Jedno od najomiljenijih TV lica i žena neprolazne lepote Maja Nikolić u otvorenom razgovoru za "Story" otkriva koliko joj se život promenio nakon promene posla, na koji način već 22 godine uspeva da održi bračnu sreću, kao i zbog čega je posebno ponosna na svoju decu

Retke su javne ličnosti o kojima i saradnici i sagovornici i novinari imaju identičan komentar – ona je veoma fina. Tako je bilo pre petnaest godina, tako je i danas, a reč je o Maji Nikolić (45) koju već četiri meseca, zajedno s njenom kumom Natašom Miljković, možemo da gledamo u emisiji “Među nama”. Kad smo pomenuli koliko je prošlo otkad su prvi put svojim gledaocima poželele “dobar dan” iz studija Nove S televizije, rekla nam je da ima utisak da emisija traje neuporedivo duže.

Potom je dodala da je veoma ponosna što su za tako kratko vreme uspele da naprave program koji gosti znaju, pa više nikome ne moraju da objašnjavaju kakav je njihov koncept. Mnogo je onih koji smatraju da za ponos ima i te kakvog razloga, ali posle te konstatacije uvek ide pitanje – kako te dve žene uspevaju da svakog radnog dana spreme emisiju s mnogo gostiju i priloga?

 

View this post on Instagram

 

? ❤️ ☀️

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Jul 2, 2019 at 12:06am PDT

Maja na njega ovako odgovara:

– Svesno sam ušla u aranžman koji je potpuno drugačiji od onog koji sam imala na Prvoj televiziji. U “150 minuta” bila sam samo voditeljka. To je mnogo komfornija uloga, ali sve ima svoje “za” i “protiv”. Postavlja se pitanje da li je cilj posla samo da bude lak? Shvatila sam da to nije poenta, već da budeš zadovoljan i da se baviš temama koje te zanimaju. To sam dobila na Novoj, gde imam potpunu slobodu, a tako nešto nisam doživela za prethodnih dvadest pet-šest godina, koliko sam u ovom poslu. Ne postoje reči kojima bih uspela da izrazim šta to znači za urednika.

Da li ste se odrekli nekih zadovoljstava zbog novog tempa?

- U početku dugo nisam uspevala da se vidim s nekim prijateljima, što mi je smetalo. Po ceo dan sam bila na televiziji, a kad nisam bila, želela sam da budem s porodicom. Sada sam već uspela da pronađem ritam.

Da li ste u poslovnim turbulencijama, kojima je obilovala prošla godina, shvatili da vam neke kolege ili dobri poznanici nisu baš tako dobri kao što ste mislili?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 4. februara!