Celebrity News

Rijana ponovo zaljubljena: Pevačica u zagrljaju novog 'nevaljalog' dečka

Autor: | 29/01/2020

Rijana ponovo zaljubljena: Pevačica u zagrljaju novog 'nevaljalog' dečka

Nekoliko dana pošto je javnost saznala za raskid trogodišnje veze Rijane i saudijskog milijardera Hasana Džamila, pojavio se novi ljubavni trač o intrigantnoj pevačici - Rijana je ponovo zaljubljena!

Strani mediji pišu da je tamnoputa lepotica Rijana pronašla sreću u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja

Rijana je tri godine bila u strastvenoj vezi s Hasanom Džamilom, saudijskim milijarderom, naslednikom uspešne porodične kompanije Abdul Latif Džamil, a onda je pre nekoliko dana zgodna pevačica sa Barbadosa otkrila da je ponovo slobodna.

Ali, izgleda da nije dugo uživala u slobodi, jer kako piše magazin The Sun, Rijana je vrlo brzo sreću pronašla u zagrljaju repera A$AP Rokija s kojim se poznaje već dugi niz godina.

Rijana je nakon milijardera pronašla sreću sa starim prijateljem?

31-godišnji Njujorčanin i popularna pevačica navodno su poslednjih dana izuzetno bliski, a viđeni su zajedno u izlasku kao da su kasnije zajedno otišli u hotel. Po svemu sudeći noć su proveli zajedno.

- Iako je još sve novo i Rijana je tek sveže slobodna, zaista uživa u Rokijevom društvu i voli da provodi vreme s njim. Ali, ne opterećuje se šta im nosi budućnost. Iako, nedavno je svim svojim prijateljima rekla da bi uskoro volela da se ostvari u ulozi majke - rekao je dobro upućeni izvor pomenutom tabloidu.

Rijana i američki reper upoznali su se još 2013. godine, pa su od tada nekoliko puta bili povezivani zbog svog prisnog ponašanja u javnosti, ali takve su insinuacije oboje odbacili rekavši da su samo jako dobri prijatelji.

Rijanin novi dečko je problematičan i sklon ekcesima?

Roki, čije je pravo ime Rakim Ejtleston Majers po mnogočemu je Rijanin tip. A kako izgleda, ponovno ju je privukao nevaljali dečko iz 'opasnog' kraja. Naime, reper je prošlog leta uhapšen zbog fizičkog napada na konobara u Švedskoj. Zbog toga je neko vreme proveo u pritvoru, a onda su optužbe odbačene. Ceo slučaj je završio pogodno za Rokija pa ja pušten kući u Njujork.

Poslednju vezu s misterioznim bogatim Arapinom, Rijana je navodno prekinula, jer su im životi i tradicije bili previše različiti pa nisu mogli dalje da grade zajednički odnos. U vreme kada je njena veza pucala, obnovila je kontakt s Rokijem.

Zašto Rijana uvek bira muškarce koji je mogu povrediti emotivno, ali i fizički?

Podsetimo, Rijana iza sebe ima i turbulentnu vezu s muzičarem Krisom Braunom koji je čak optužen zbog fizičkog nasilja u tom odnosu. Isto tako pevačica je bila u ljubavi s reperom Travisom Skotom i Drejkom, glumcem Džošom Hartnetom, kao i sa košarkašem Metom Kempom.