Celebrity News

Ivan Tasovac dobio sina sa 19 godina mlađom partnerkom

Ivan Tasovac dobio sina sa 19 godina mlađom partnerkom

Prošle godine je sve iznenadila vest kako Ivan Tasovac (53), direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture, čeka dete sa sa 19 godina mlađom partnerkom, a nedavno je, kako prenose domaći mediji i postao tata po drugi put

Naime, Ivanova izabranica Marija Borota porodila se 8. januara i na svet donela sina Luku.

- Sve je prošlo kako treba. Ivan i Marija su presrećni, uživaju u ovim danima, oboje sijaju od zadovoljstva... Tasovac je danima častio i slavio - rekao je sagovornik "Kurira" blizak ovom paru dok poznati tata nije komentarisao, kao i inače, bilo šta vezano za svoj privatni život.

Partnerka Ivana Tasovca, kako su mediji nedavno pisali, radi u Ministarstvu spoljnih poslova i ne eskponira se u javnosti.

Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti – rekao je izvor nedavno i dodao da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Feb 28, 2019 at 9:16am PST


– Oni žive sasvim prirodne i opuštene živote, daleko od buke i svi u njihovom okruženju su vest o bebi dočekali s oduševljenjem i radošću. Budući da znaju koliko se Ivan i Marija vole, ovo je bio logičan sled događaja. Svi su zaista presrećni, a Ivan i Marija su vesti podelili s prijateljima, kolegama i porodicom. 

Inače, Tasovac ima još jednog sina, kojeg je ranije dobio sa nevenčanom suprugom, od koje se u međuvremenu rastao.

Ivan Tasovac - povreda koja mu je spasila život

Podsećamo, Ivan Tasovac je pre nešto više od godinu dana imao nezgodu koja mu je kako se ispostavilo došla kao sreća u nesreći.

Naime, on je pao igrajući košarku, ozibljno povredio kičmu i završio u bolnici, gde je ostao mesec i po dana.

Međutim, i u njegovom slučaju se pokazala kao tačna ona stara tvrdnja da jedna nesreća ne ide sama. Otkriven mu je, naime, i tumor na pršljenju. Na kraju je, srećom, iz svega izašao kao pobednik i dan kada se povredio slaviti kao novi rođendan.

- Mislim da je ovo jedna od boljih stvari koje su mi se desile u životu. Da se nisam slomatao na košarci, postojala je realna šansa da se tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme, što je moglo da ima katastrofalne posledice. Koliko kog nešto na prvi pogled delovalo loše ili bolno - nikad se ne zna zbog čega je to dobro. Uz to, shvatio sam da imam daleko više pravih prijatelja nego što sam toga bio svestan ranije - rekao je tada Tasovac.