Celebrity News

Kristina Radenković pokazala renoviran stan od čijeg luksuza zastaje dah! (foto)

Kristina Radenković pokazala renoviran stan od čijeg luksuza zastaje dah! (foto)

Lepa voditeljka “Slagalice” i glumica Kristina Radenković na Instagramu je danas pokazala svoj beogradski dom čije je visemesečno renoviranje nedavno okončala

Na prizor u najmodernijoj kuhinji, na čijoj radnoj površini sedi majka dvoje male dece, njenim pratiocima oduzela je dah. Kristina je, iako je bila u poodmaklom drugom stanju, pre nekoliko meseci odlučila da renovira stan u centru Beograda u kom živi sa verenikom, advokatom Nikolom Radojevićem i njihovo dvoje dece, troipogodišnjom Tarom i nedavno rođenim sinom Roganom, čije je ime izazvalo pravu buru na internetu.

Kristina Radenković NIKAD ISKRENIJE PORUČILA: Ćutim jer sam PRISTOJNA, a svašta bih ODGOVORILA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Jan 16, 2020 at 4:39am PST

- Kristina je odlučila da renovira stan pre nego što na svet dođe sin, a dugo je razmišljala u kom smeru da oplemeni svoj životni prostor. Međutim, nije želela sama da se bavi time, pa je angažovala arhitektu koji joj pomaže oko osmišljavanja prostora za decu. Ona je želela da u stanu, osim sobe, ćerka Tara i sin imaju mini-igraonicu koja bi se odlično uklapala kao nastavak dečje sobe. Uz pomoć arhitekte stan će dovesti do perfekcije, a u planu je da kada bude sređivala sobu, uradi odjednom i kuhinju - otkrio je nedavno dobro obavešten izvor.

Glumica je renovirala sve prostorije osim dnevne sobe i sa nevenčanim suprugom uložila je mnogo novca, ali njen dom sada izgleda spektakularno.

Kristina Radenković uživa u okrilju svog doma a u slobodno vreme obračuvana se sa hejterima

Voditeljka Kristina Radenković, koja je pre više od mesec dana na svet donela drugo dete, sina Rogana, susrela se sa mnogim negativnim komentarima na račun imena novorođenog sina...

– Ne uzimajte mi dete u usta. To je nevaspitano. Ne tiče vas se ime mog deteta jer nije vaše, nego naše. Brinite svoju brigu nevaspitani i nenačitani ljudi- Možete meni da pišete svašta, da izbacujete svoju negativnu energiju i ubijate dosadu na mom internet profilu, ali ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi, nisam vas pitala za mišljenje – napisala je voditeljka.

Čak je i pre porođaja obavestila svoje pratioce i fanove da ime sina ne želi da otkrije već da će ga saopštiti nakon što sin dođe na svet. Sigurna je bila, kako je tada istakla, da će ime sve nasmejati i zabaviti a onima koji nisu bili upućeni, objasnila je i po kome je sinu dala ovo ime – po knezu Roganu iz “Gorskog vijenca”.

Prva fotografija naslednika: Kristina Radenković ovako uživa sa sinom Roganom

Kako je i nedavno istakla za Blic.rs ne dotiču je priče koje priča nenačitan narod…

– Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor. Ali u moru zaista neumesnih komentara, ali i onih pozitivnih, izdvojila bih ovaj s kojim se apsolutno slažem: “Veći deo nacije nije pročitao bilo šta posle Ježeve kućice, a kamoli Gorski vijenac, zašto se nervirati – kaže Kristina i dodaje da joj je muž velika podrška:

– Pomaže jednako, mada sam ja naravno više sa bebom. Preuzeo je veću brigu oko Tare, jer sam ja, ipak, trenutno vezanija za kuću.