Celebrity News

Ćerka Gagija Jovanovića otkrila da li će se ikada vratiti u Srbiju

Ćerka Gagija Jovanovića otkrila da li će se ikada vratiti u Srbiju

Ćerka Gagija Jovanovića i poznate glumice Branke Pujić posle glumačke karijere koju je gradila u Srbiji, odlučila je da okuša sreću u Velikoj Britaniji

Po diplomiranju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, dvadesetsedmogodišnjakinja iz Zemuna je aplicirala  na jednom od najprestižnijih britanskih fakulteta – Royal Central School of Speech and Drama.

Mlada glumica već nekoliko meseci polaznik je master studija londonske akademije za filmsku i televizijsku umetnost, ali je to ne sprečava da dođe u rodni grad da bi videla porodicu, ali i snimila unapred dogovorene projekte.

Ćerka Gagija Jovanovića budućnost ne vidi u Londonu

Tako je božićne praznike provela u rodnom gradu, gde se još uvek odmara a sada je za “Blic” otkrila kako izgleda život na dve adrese.

- Čim sam sletela na aerodrom, odmah sam otišla kod bake i deke na ručak. Zaželela sam se naše hrane. Kada odeš sam negde i nikog ne poznaješ, skoncentrisan si na učenje jer je u pitanju master vrhunskog fakulteta. Otišla sam kako bih unapredila znanje iz oblasti filma i TV-a. Imam želju da to znanje koje sam stekla ovde nadogradim, pa sam se tome u potpunosti posvetila. Otišla sam potpuno sama, ali sam tamo stekla divne prijatelje. Imam druga Roka iz Hrvatske s kojim sam se sprijateljila kao da ga znam 15 godina. Osim njega, tu je jedna glumica iz Nemačke s kojom se takođe družim - kaže Anđela Jovanović i dodaje nekoliko divnih reči o Beogradu:

- Uživam u Beogradu. Provodim vreme sa porodicom, bakom i dekom, prijateljima. Ali isto tako i kada dođem završim obaveze. Radila sam dosta. Snimala sam seriju “Švindleri”, koja će se od februara emitovati na RTS-u, igrala predstave... Ne dolazi u obzir da ovde ne radim. Kada se vratim na leto, očekuje me jedan super projekat. Znači, čim završim master dolazim. Imam pauzu od 20 dana, gde pišemo radove. Imam još tri meseca do kraja - istakla je ona, kojoj se dopada London, ali svoju budućnost ne vidi u tom gradu.

Dragan Gagi Jovanović: Branka je moj smisao života!

- Upoznala sam dosta ljudi. London je grad svih građana sveta. Iskreno, došla sam da studiram, a ne da se družim. Zasad sam na odmoru jer ga nisam koristila godinu dana. Radila sam dosta i nisam imala više od dva dana vezano. I kada sam dolazila nekoliko puta, u Beogradu sam igrala i snimala serije. Zato sam sebi sada dala oduška da odem na odmor - završava Anđela za Blic.rs.

Glumici, njenoj majki Branki Pujić drago je što je njena ćerka zablistala u filmu “Ekipa”, gde jednu od uloga tumači i njen suprug Gagi Jovanović. Nikada nije želela da kritikuje ćerku kada je gluma u pitanju, jer ima poverenja u njenog profesora, ali isto tako je spremna kada Anđela to poželi da joj da savet.

– Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje – kaže glumica za “Blic”.

Ćerka Gagija Jovanovića voli disciplinu

Anđela je nedavno i otrila kako voli ustajanje u cik zore kao i da  joj duga pešačenja ne predstavljaju zamor.

– Volim disciplinu, pa moj uobičajeni dan počinje tako što ustanem u pet, spremim sve što mi treba za fakultet i izađem iz kuće oko pola osam. Do faksa pešačim sat. Predavanja mi počinju u devet i traju do šest. Nakon njih, ostanem kratko na fakultetu da završim šta imam za sutra i opet se vraćam pešaka kući – ispričala je Jovanovićeva, uz napomenu da je britanska prestonica jedan od najlepših gradova na svetu.