Celebrity News

Poznati glumac o borbi koju je vodila Neda Arnerić: Bila je u depresiji i pila lekove

Poznati glumac o borbi koju je vodila Neda Arnerić: Bila je u depresiji i pila lekove

Sinoć je domaću javnost potresla vest da je slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života.

Naime, kako se navodi, Nedin brat Arnerić Predragom objasnio je medijima kako je došao da obiđe sestru koja je živela sama, ali da je naišao na zaključana vrata.

Angažovao je bravara koji je stručno otvorio vrata, nakon čega je Predrag zatekao preminulu sestru na stolici za trpezarijskim stolom. Hitna pomoć konstatovala smrt, a nije bilo tragova nasilja, piše "Kurir".

Nakon toga se na ovu tužnu temu oglasio glumac Feđa Stojanović, s kojim je Neda Arnerić delila scenu, a otkrio je da mu je često govorila da se bori s depresijom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pozorište Sterija (@pozoristesterija) дана 6. Дец 2017. у 4:16 PST

- Igrali smo dosta tokom njene karijere, poslednjih godina radili smo predstavu "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo". To je izutetno volela. Za sve ove godine prolazila je kroz neverovatne faze. U zadnjih nekoliko godina najviše ju je pogodila prvo bolest supruga, a onda njegova smrt. Iskreno rečeno, dolazila je do ređe dobrih raspoloženje, često je bila u depresijama. Pokušala je da se ubije, pre nekoliko godina, što je bio uzrok tog njenog stanja - rekao je glumac "Blicu" i dodao da još nije skupio hrabrosti da se čuje sa Nedinim bratom i govori kako misli da je posledica smrti lekovi koje je uzimala.

Nakon smrti muža Neda Arnerić progovorila o NAJBITNIJEM MUŠKARCU u njenom životu

- Ne znam kako je umrla, da li je pokušala da sebi oduzme život ili je prirodna smrt. Njen život je bio ogroman depresija, često mi je pričala kako je pod lekovima, da ide kod psihijatra. Možda je njena smrt upravo posledica svih tih lekova koje je uzimala. Depresija je zlo u njenom životu. U njenoj glavi se svašta izmešalo. Imala je takav život, a najveći problem je bio taj što je preskočila mnoge faze u svom životu. Nije imala detinjstvo, kao devojka nije izlazila već je mnogo snimala i radila, te na čovek to ostavi mnoge posledice, što je i sama znala da kaže - izjavio je Stojanović i dodao kako je mislio da je sada bolje:

- Pre mesec dana smo gostovali, video sam da se potpuno oporavila. Nije baš bila stara Neda, ali se videlo da sve ide na bolje. Rekla mi je da to zato što je išla u Indiju na proputovanje sa joginima gde je provela mesec ipo dana. Posle toga je otišla u Austriju na skijanje, jer tamo ima neki manji stančić. Čuli smo se i pitam je kako si? Tada mi je rekla: "Nije onako kako sam očekivalia, ali sam se oporavila, tu su mi prijatelji, te ne mogu da pričam. Čućemo se..." Nikada se posle toga nismo čuli... - zaključio je Peđa.