Celebrity News

Ovo su svi dugo čekali, Željko Mitrović pokazao kako izgleda njegov dom

Ovo su svi dugo čekali, Željko Mitrović pokazao kako izgleda njegov dom

Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink” i jedan je od najmoćnijih ljudi u našoj zemlji uvek intrigira javnost, pa se svaki njegov korak prati pod lupom.

Kako ne govori često o privatnom životu Željko je sada sve iznenadio kada je pokazao delić svoje privatnosti.

Naime, on se sa putovanja vratio u Beograd i tom prilikom se fotogafisao sa tri psa koje on i njegova supruga Milica Mitrović neguju u luksuznom domu u srpskoj prestonici, prenosi "Blic".

Željko Mitrović je tako na Instagramu uz sliku sa svojim plišanim mezimicima pokazao i kako izgleda dnevna soba u njegovom stanu.

- Ove moje tri devojke-ukućanke, Maza, Mini i Miksi, mnogo su se obradovale mom povratku u Beograd! - napisao je Željko koga možemo videti u domu u kome je čitava soba u belo-sivim motivima i detaljima.

Kako izgleda njegova kuća, pogledajte u nastavku:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) дана 10. Јан 2020. у 12:16 PST

Inače, Željko Mitrović je letos, dok je bio na proputovanju evropskim gradovima, odakle je redovno objavljuje snimke na društvene mreže, otkrio svima svoje planove.

Dok se jedne večeri vozio skejtom jednim postom posebno je zaintrigirao sve koji su pogledali video i čuli šta u njemu kaže. Snimak je nastao u Londonu, a Željko je uz njega napisao:

– Nisam mogao da spavam sinoć razmišljajući o sastanku na kome sam jutros predstavio partnerima iz Britanije projekat pod nazivom “Time-tv”koji ću realizivati ovde u Londonu u aprilu sledeće godine! Sve je prošlo perfektno a ja mislim da je zaslužan i Brajan Feri koji kao da je ovu pesmu napravio za ovo posebno svitanje – stoji uz video.

Više o tome, pogledajte OVDE

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) дана 24. Нов 2019. у 10:10 PST