Celebrity News

Praznična bajka na belom pesku: Manekenka Danijela Dimitrovska objavila fotku sa sinom a evo zašto je ona toliko posebna (foto)

Praznična bajka na belom pesku: Manekenka Danijela Dimitrovska objavila fotku sa sinom a evo zašto je ona toliko posebna (foto)

Direktorka “Models Inc” agencije Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić, autor i voditelj emisjie "Amidži Show" ovih dana uživaju na egzotičnim Maldivima

Ovoga puta, odlučili su da praznike provedu u u tropskim predelima a dok je u Srbiji hladno, oni se baškare i sunčaju na peščanim plažama ovog toplog ostrva.

https://www.instagram.com/p/B6-LGojHR3h/

Manekenka Danijela Dimitrovska redovno objavljuje slike na Instagram, ali je na svakoj sama!

Budući da manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od zgodnijih dama na našoj sceni, fotografijama koje je objavila na svoj Instagram nalog, to je i dokazala. Njenim pratiocima nije promakla njena savršena linija kao ni njen potpuno ravan stomak zbog kog je dobila pregršt sjajnih komentara.

https://www.instagram.com/p/B67yafmH6ob/

Za to vreme, Ognjen je u svom slikao slikao stopala i pogled sa ležaljke, uz kratku potruku:

- Dobro jutro.

U jednom intervjuu za naš magazin, "Story" Danijela je pomenula je da ima samo one fotke na kojima je sama, jer Ognjen odavno slika samo svoja stopala, a sin Matija je ušao u predtinejdžersku fazu pa odbija da “bude slikan”.

https://www.instagram.com/p/B64zMD_J1jK/?utm_source=ig_embed

Pre nekoliko časova, manekenka Danijela Dimitrovska objavila je sliku sa sinom i sve raznežila. Jednostavnost ove fotografije oduševila je sve upravo zbog spontanosti i prekomerne doze sreće kojom odiše.

Pre polaska na Maldive, lepa Danijela se na svom Instagram nalogu pohvalila kako njihov dom izgleda za praznike. Sve je u prazničnoj atmosferi a sumnje svakako nema da i kroz ove fotografije možete da naslutite harmoniju koja vlada u njihovom porodičnom okrilju, a kako je sve izgledalo pogledajte OVDE. 

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić ne spadaju u roditelje koji forsiraju dete

U poslednje vreme, aktuelizovano je pitanje da li manekenski život podrazumeva i lude žurke i slične provode, a Danijela je u razgovoru za naš magazin na njega iskreno odgovorila:

– Nastojim da devojke koje su u mojoj agenciji vodim putem pravih profesionalaca. Naravno, nekad je u sklopu posla potrebno otići na neki događaj, kao što to činimo i ja ili vi. Ako su ti mladi ljudi punoletni, ne može im niko zabraniti da izađu, baš kao što bi to uradili i da ovde studiraju ili da su zaposleni. Međutim, kad se negde ide da se radi posao, uvek stavljam fokus na snimajuće dane i da budu odmorne. Nikad nisam bila za ludovanja i ekstremne žurke, niti sam ja takav život vodila u inostranstvu.

Ove godine njih sin jedinac krenuo je u prvi razred a kao što je i tradicija u mnogim porodicama polazak u školu dovodi do vanrednog stanja, ali Danijela i Ognjen, kako je pisao naš magazin "Story" nastojali su da oko toga ne prave frku.

Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti

– To jeste prekretnica, ali i normalan sled događaja, pa nema razloga da se detetu pravi stres. Sigurno je da ti se svakodnevica menja, ali pravi je trenutak da u njegov život uđe nešto novo. Ne spadam u roditelje koji dete forsiraju, već ga pratim. S njim provodim dosta kvalitetnog vremena, pa znam šta ga interesuje i to poštujem, naravno, dajući mu vetar u leđa. Ne želim da mu namećem šta treba da zna, već smatram da treba da zna onoliko koliko želi u tom trenutku.